CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

”Vocea Rusiei”: La Bucuresti, se negociaza cu Hayssam sa nu declare nimic

0 comentarii / 1637 vizualizări / 25 iulie 2013

Așa cum a promis ieri, postul de radio ”Vocea Rusiei” continuă să se ocupe pe larg de cazul Omar Hayssam, într-un material difuzat astăzi analiștii acestuia lansînd teoria că, la București, se negociază intens cu sirianul pentru a-și ține gura. Cine sunt cei interesați de această ”tranzacție”, vom vedea în rîndurile care urmează.

”Victor Ponta s-a înscris pe lista politicienilor români care critică Vocea Rusiei, declarând că „Vocea Rusiei se potriveşte foarte bine cu Traian Băsescu. Au o fantezie extraordinară şi unul, şi altul”. Recent, Traian Băsescu ne-a acuzat de „propagandă agresivă”. Îi deranjăm pe toţi, înseamnă că suntem echidistanţi.
Se pot face multe scenarii referitoare la modul în care Hayssam a fost adus în România şi la consecinţele acestei aduceri. Este clar că la Bucureşti există o sumedenie de personaje politice cărora le este frică de eventualele declaraţii pe care ar putea să le facă. De fapt, există trei categorii de jucători politici care ar putea fi afectate de eventualele dezvăluiri: „garda veche” din PSD, Traian Băsescu şi traficanţii de arme din cadrul serviciilor secrete. Reprezentanţii acestor categorii au ce să-i ofere lui Hayssam, pentru a-l face să tacă despre „afacerile” făcute cu ei, dar nu prea au cum să-l forţeze să-i „toarne” pe alţii.

Cel mai probabil scenariu este următorul: va fi mult zgomot, multe zvonuri şi scenarii, dar până la urmă Hayssam nu va spune nimic” profețește postul rusesc. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998