CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vocea Rusiei: ”Laboratoarele băsesciene pregătesc contraatacul”

0 comentarii / 1343 vizualizări / 21 noiembrie 2013

Dacă Traian Băsescu vrea să rămînă politician și nu horticultor, trebuie să declanșeze urgent un contraatac care să îngroape mediatic scandalul terenurilor de la Nana, este de părere postul moscovit de radio Vocea Rusiei. Lucru care, potrivit V.R., deja este în lucru.

”În contextul realităţilor politichiei balcanice, tranzacţia făcută de Ioana Băsescu nu este ceva excepţional din punct de vedere financiar sau juridic, însă dă naştere unor dubii în privinţa capabilităţii lui Traian Băsescu de a mai fi un jucător serios în zona politică. Preşedintele nu putea să nu-şi dea seama că această tranzacţie va fi exploatată la maxim de inamicii politici şi de presa afiliată PSD. Pentru Adrian Năstase, începutul sfârşitului a fost momentul în care el s-a transformat din prim-ministrul Năstase în „Năstase – patru case”. Preşedintele Băsescu riscă să devină un fel de „Traian – sute de hectare”. Până acum, locatarul de la Cotroceni a mizat pe strategia acumulării votului negativ, profitând de pe urma erorilor comise de guvernul USL însă acum acest efort colosal a fost zădărnicit de scandalul celor „300 de hectare”. Din atacator, Băsescu a devenit o ţintă a atacurilor. În bătăliile politice din România, contează doi factori: susţinerea externă şi focalizarea votului negativ. După ce a irosit o bună parte din suportul popular acumulat prin „lupta” împotriva preşedintelui, PSD reuşeşte acum să pună în joc încă o dată ideea bătăliei providenţiale împotriva lui Băsescu. De fapt, un şmen minuscul a creat o problemă strategică, ceea ce arată că Băsescu nu mai este capabil să gândească pe termen lung şi să-şi joace cărţile cu maximă eficienţă.

Dacă locatarul de la Cotroceni vrea să rămână în continuare politician şi nu horticultor, el va trebui să declanşeze urgent un scandal care să redirecţioneze atenţia publicului asupra problemelor din tabăra psd-istă. Este cert că laboratoarele băsesciene deja pregătesc contraatacul” relatează Vocea Rusiei.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998