CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vocea Rusiei: ”Sfirsit oarecum comic, oarecum tragic pentru Voiculescu”

0 comentarii / 1847 vizualizări / 27 septembrie 2013

Postul de radio rusesc Vocea Rusiei este tranșant în chestiunea Voiculescu, afirmînd că acesta a pierdut partida și că orice va urma condamnării sale nu reprezintă decît prelungirea agoniei, mai ales după capitularea în fața lui Băsescu.

”În ultima perioadă, Antena 3 şi-a schimbat radical orientarea politică, iar mulţi dintre formatorii de opinie care lucrează pentru trustul Intact au fost forţaţi să-şi modifice mesajele pe care le transmit telespectatorilor. Voiculescu a capitulat în faţa tandemului Băsescu & Ponta, dar capitularea şi reorientarea nu au fost suficiente pentru inamicii săi. Proprietarul „antenelor” va ajunge la închisoare” scrie azi, într-un comentariu, Vocea Rusiei.

”Principala eroare comisă de Voiculescu a fost renunţarea la luptă în vara anului trecut. El nu a înţeles că unicul avantaj real pe care-l are în bătălia cu Băsescu nu este afilierea la structurile proamericane, ci sutele de mii de oameni dispuşi să-i asculte formatorii de opinie dacă mesajele acestor formatori rezonau cu ceea ce simţeau ei. În vara şi toamna 2012 a pierdut o parte din acei susţinători idealişti. Ar fi avut alături de el 7,4 milioane de români, dar nu a avut curajul necesar pentru a merge până la capăt. Atunci când a decis să sprijine proiectul Roşia Montana, a pierdut definitiv simpatia „străzii” şi susţinerea „electoratului electric”. A rămas singur, cu echipa de la trust şi „sprijinul” invizibil şi efemer al unor „cercuri din SUA”. Nimeni nu va ieşi în stradă să-l apere atunci când va fi condamnat definitiv. Este un sfârşit logic, oarecum comic şi oarecum tragic. Susţinătorii de odinioară i-au întors spatele celui care i-a trădat sistematic.

Voiculescu va ataca hotărârea, dar nu va face decât să prelungească agonia. Sistemul a învins” conchid analiștii postului.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998