CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Vocea Rusiei”, sugestie-șoc: PNL sa isi faca urgent serviciu secret

0 comentarii / 1302 vizualizări / 22 mai 2013

Postul de radio al Kremlinului, ”Vocea Rusiei”, deplînge, într-un material difuzat astăzi, soarta grea a liberalilor din România, presați de partenerii social-democrați pentru a rupe alianța în favoarea lor și vine cu o sugestie neobișnuită, potrivit căreia PNL ar trebui să-și facă de urgență un serviciu de tip ”Doi și un sfert” propriu, pentru a se proteja de scurgerile de informații.

Astfel, comentînd răceala ultimelor zile dintre PNL și PSD, ”Vocea Rusiei” susține că ”Există trei mize importante în acest joc. Prima: reducerea potenţialului electoral al lui Crin Antonescu şi prezentarea lui într-o lumină nefavorabilă în contextul cedărilor pe bandă rulantă ale liderului PNL(…)A doua miză: gazele de şist. Pentru PSD este imperativ ca şi PNL să devină „mânjit” de această trădare, dar asta nu înseamnă că PSD va împărţi cu liberalii şi beneficiile rezultante din ea. Ultima miză: afacerea Roşia Montana, unde logica este asemănătoare cu cea referitoare la problema gazelor de şist: PNL trebuie „inclus” în actul trădării promisiunilor făcute în campanie.

În funcţie de evoluţia situaţiei în următoarele zile, va fi uşor de dedus dacă liderii PNL sunt capabili să opună rezistenţă organizată şi consecventă. Unul dintre semnalele seriozităţii conducerii PNL ar fi şi înfiinţarea unui serviciu normal de securitate internă, capabil să impună şi nişte norme de securizare operativă. O forţă politică serioasă nu poate funcţiona normal în condiţiile în care toate comunicările interne sunt transparente pentru serviciile secrete, iar echipele operative ale oponenţilor politici publică zilnic înregistrările şedinţelor de partid” mai spune postul amintit. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998