CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Vocea Rusiei” suna alarma in PSD: Ponta e omul Washingtonului

1 comentariu / 3004 vizualizări / 13 noiembrie 2014

Oficiosul Kremlinului, ”Vocea Rusiei” susține că în PSD s-ar fi instalat o stare de nervozitate maximă vizavi de Victor Ponta, suspectat a fi omul americanilor și pregătit să conducă țara nu cu ajutorul partidului, ci al SIE.

”Surse din PSD afirmă că Victor Ponta ar fi fost somat de greii PSD să aleagă cu cine dorește să guverneze România : cu SIE sau cu PSD. Dacă va continua cu SIE va fi tot un guvernator ca și Băsescu, teleghidat de Washington via CIA” afirmă analiștii ruși.

”După primul tur, Ponta a făcut o mare boacănă prezentînd pe 4 noiembrie 2014, lista posibililor premieri. Era vorba de traseisul Călin Popescu Tăriceanu, ( considerat de el cea mai bună soluție ), viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ( dorit de greii PSD ) și George Maior, directorul SRI ( perceput de pesediști ca fiind convertit într-un băsist ”sub acoperire” ). Greii PSD au acceptat cu jumătate de gură, obligați de conjunctură și numirea lui Tăriceanu (șef al noului Partid Liberal Reformator ) ca președinte al Senatului, în locul unui PSD-ist pur-sînge.
Tăriceanu rămînînd în memoria colectivă ca premierul Alianței PD-PNL, adusă la putere în 2004 prin detronarea PSD-ului și care și-a numit șef al Cancelariei primului ministru pe Aleodor Frîncu, dovedit fost informator al Securității. Apoi pe Dorin Marian, fost consilier prezidențial pe probleme de Securitate națională al lui Emil Constantinescu și un apropiat al lui Cătălin Harnagea.
Pesediștii văzînd și că imediat după instalare, Tăriceanu și-a ales consilier personal al preşedintelui Senatului, pe fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Cătălin Harnagea. Adică pe cel care era director al SIE în 1997, anul în care Traian Băsescu a afirmat că Victor Ponta a fost racolat de SIE. Ce mai era de demonstrat în această privință, după ce Ponta și-a făcut-o cu mâna lui ?
Ponta a mai anunțat și că fostul director SIE Teodor Meleșcanu va face parte din echipa sa prezidenţială, fiind viitorul său consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională. Aceasta fiind a doua boacănă a lui Ponta, înainte de turul doi.
Întrucît pesediștii vechi n-au uitat că Meleșcanu a ajuns senator în 1996 pe listele PSD și după ce Ion Iliescu a pierdut alegerile, Meleșcanu a rupt o felie din PSD pe care a botezat-o ApR, subordonînd-o lui Emil Constantinescu” mai susține Vocea Rusiei.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. sluga psd BTI nu stie sa citeasca articolul bine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998