CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Voiculescu are o problema: se bate in alegeri cu un rechin al fostei guvernari

0 comentarii / 1318 vizualizări / 14 noiembrie 2012

Presa a făcut mare tam-tam în ultima perioadă pe seama faptului că liderul PC, Dan Voiculescu, este concurat în colegiul 8 din sectorul 4, pentru Senat, de către un tînăr bărbat cu dizabilități, Iulian Crăciun, susținut de ARD, practic o bătălie fără precedent, la noi.

A trecut neobservat, practic – ori poate asta s-a și urmărit, de către anumite cercuri – faptul că în colegiul 8, Voiculescu mai are un adversar, și de această dată un veritabil rechin politic, am putea spune, cu o experiență redutabilă și un ”spate” puternic, asigurat din mai multe direcții importante. E vorba de fostul președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Pîrcălabu, demisă anul acesta de către Victor Ponta, după schimbarea de guvern.
Pîrcălabu candidează din partea partidului lui Dan Diaconescu și, potrivit ultimelor sondaje de sertar din sector are mari șanse să îi dea dureri de cap conservatorului, la fel cum bossul OTV îi dă lui Ponta, la Tg.Jiu. De altfel, e posibil ca în anumite laboratoare politice să se încerce o scoatere din schemă a lui Voiculescu de către Pîrcălabu la fel cum candidatura lui DD exact în colegiul lui Ponta e greu de crezut că e întîmplătoare.
Provenind din rîndurile sindicatelor, după revoluție, Pîrcălabu are relații strînse cu o serie de grei ai politicii, de la fostul premier Nicolae Văcăroiu, care a criticat vehement schimbarea ei de către Ponta, pînă la fostul ministru pesedist Marian Sîrbu, în prezent lider al UNPR, ca să nu mai vorbim de amicii din PDL, partidul care a susținut-o la șefia Casei de Pensii. Una peste alta, se anunță o luptă strînsă în colegiul 8, mai ales că nici tînărul Iulian Crăciun nu le e indiferent alegătorilor, astfel că rezultatul de pe 9 decembrie ar putea constitui o surpriză neplăcută pentru mogulul trustului Intact. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998