CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9255 RON UP | 1 USD = 4.5904 RON UP | 1 GBP = 5.6013 RON UP

Voiculescu e nervos: pagube uriase la ”Saptamina financiara” si ”Felicia”

0 comentarii / 1310 vizualizări / 16 decembrie 2011

Familia mogulului Dan Voiculescu e foarte nervoasă în ultimele zile, după ce s-a descoperit că pierderile financiare produse de trei publicații ale trustului, ”Săptămîna financiară”, ”Felicia” și „Fin.ro Magazin”, retrase nu demult de pe tarabe, sunt mult mai mari decît cele estimate inițial.

Găurile financiare, descoperite după marea reorganizare din ultimele săptămîni, sunt, din informațiile Inpolitics, în contabilitatea celor două firme care editau publicațiile amintite, ”Saptamana Financiara SRL”, și ”Media Casa Press” și care s-au aflat sub administrarea Gabrielei Vrînceanu Firea.
În urma inventarierii pierderilor uriașe, conducerea trustului a luat decizia ca grupul ziariștilor de la publicațiile în cauză, care au plecat pentru a lansa o nouă revistă financiară, să nu își primească ultimele drepturi bănești cuvenite pînă cînd nu se vor recupera creanțele pe care Media Casa și Săptămîna Financiară le au la alte firme. Restul ziariștilor, care au rămas la Intact, vor fi plătiți în regim normal. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998