CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Voiculescu ii deschide poarta PC lui Geoana: ”E important sa nu plece spre PDL”

0 comentarii / 2094 vizualizări / 11 decembrie 2010

Patronul spiritual al PC, magnatul Dan Voiculescu, îi deschide larg poarta lui Mircea Geoană, într-un moment cînd se vorbește tot mai insistent de o despărțire cu scandal a acestuia de camarazii din PSD. Într-o declarație dată în exclusivitate Inpolitics, Voiculescu elogiază puternic dimensiunea politică a fostului candidat prezidențial, iar invitația de a lua în calcul PC, drept loc de refugiu, e mascată, abil, de speranța ca acesta să nu se orienteze spre tabăra PDL.

Justificari: Voiculescu pune esecurile lui Geoana pe seama consilierilor ineficienti

”Cu bune si rele – relele tinand mai ales de lipsa unor consilieri eficienti, cred eu – Mircea Geoana e un politician semnificativ, care a confirmat ca ministru de Externe” afirmă Voiculescu, contactat de Inpolitics. Diplomat, el spune că ”PSD e un partid solid, care rar a suferit pierderi. Daca totusi se pune problema plecarii domnului Geoana, e important ca plecarea sa nu aiba loc spre tabara Puterii, spre tabara PDL. Opozitia trebuie sa ramana unita si puternica, adversarul constant este Traian Basescu. Inclusiv adversarul propriului popor, dupa cum o arata ultimele sale declaratii si ultimele sondaje.”
Reamintim că vineri, Mircea Geoană a declarat că reorientarea sa spre PC, despre care se vorbește în mediile politice de mai multe zile, ar fi o intoxicare, pentru că el nu are de gînd să părăsească PSD. O declarație cu schepsis, am spune, pentru că Geoană nu spune explicit și ce va face în cazul în care nu va pleca el din partid, ci va fi, pur și simplu, dat afară, mai ales că secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, deja, că se va lua curînd o decizie fermă în privința fostului lider al partidului. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998