CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Voiculescu, lista rusinii: ”Udrea, Dragnea, Citu”

4 comentarii / 2552 vizualizări / 1 septembrie 2021

”PNDL 1 a fost o hoție. PNDL 2 a fost o hoție. PNDL 3 nu va fi altceva decât o altă hoție.
Numirea programului “Anghel Saligny” este o bătaie de joc. PNDL 3 ar putea foarte bine să se numească “Cîțu” la fel cum primele două se puteau numi “Dragnea” și “Udrea”. Florin Cîțu se poziționează astăzi de altfel ca demn continuator al lui Liviu Dragnea și al Elenei Udrea” scrie acuzator, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

”Procedural, Florin Cîțu vrea să facă ceea ce nici Dragnea nu a îndrăznit. Nici la OUG 13, nici mai târziu nu s-a trecut peste avizul Ministerului Justiției. Cîțu vrea să-și treacă ordonanța fără acest aviz.
E bine să ne uităm mereu la miză: miza atunci era libertatea lui Dragnea și a altor câțiva. Miza astăzi sunt 10 miliarde de euro.
PS mai țineți minte când am publicat datele despre vaccinarea preferențială a esențialilor? Domnul Florin Cîțu a abătut atenția publicului de la centrele pentru speciali la “MS nu avea avize”. În fapt nu trebuia niciun aviz pentru o simplă publicare a unor date neclasificate dar atunci i-a păcălit pe mulți. Astăzi tot Florin Cîțu ne spune că o ordonanță de urgență pentru 10 miliarde de euro poate fi adoptată și fără avize. ” mai scrie fostul ministru. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. ba subumanule sorosist, ba analfabetule si retardatule, ba scursura fara scoala, ce ai facut tu util in viata?

    NIMIC !!

    si atunci cu ce drept te bagi in seama si-ti dai cu parerea despre chestii care te depasesc?

  2. Dupa ce ne-au rezolvat mafioții locali cu doctorate plagiate, mafioții locali cu doctorate in occident, mafiotii tehnocrati, dar și mafiotii occidentali care s-au înșurubat in administratia locala, lucrurile sunt evidente: politica scufunda Romania.

    • Nu există mafioți locali cu doctorate în occident. Pîrțu și VV abia au obținut niște diplome de licență/masterat… watădeploa.

  3. & Și după cum remarcați, probabil că este necesară ecologizarea afluenților Dunării, a Dunării și a celorlați afluenți de la Marea Negră, pentru a nu își mai vărsa toți riveranii apele uzate și dejecțiile în Dunăre și în Marea Neagră, ca afaceriștii să facă afaceri cu gaze naturale extrase din Marea Neagră , iar turiștii băi în hazna, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998