CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Voiculescu: ”Pentru Suspendat, capitolul rusine e definitiv inchis!”

0 comentarii / 1455 vizualizări / 23 iulie 2013

Dan Voiculescu afirmă, într-o postare pe blogul propriu, că Traian Băsescu și-a asigurat un loc de cinste în istoria neagră a României, cu recorduri greu de egalat, din acest punct de vedere.

”Suspendatul si-a asigurat deja un loc in istoria neagra a Romaniei, stabilind recorduri negative greu de egalat in urmatoarele sute de ani. In palmares, pe langa 2 suspendari si o demitere, mai are o instigare la impozitarea ilegala a pensiilor, o reducere imorala a salariilor cu 25%, o crestere iresponsabila a TVA la 24%, nenumarate declaratii cu tenta rasista, gafe monumentale de politica externa, atacuri grobiene la simboluri nationale etc. Asadar, pentru Suspendat, capitolul “rusine” este definitiv inchis.
In schimb, weekend-ul trecut am asistat la un nou spectacol de indecenta si frivolitate. Dupa ce vineri a organizat o conferinta de presa pentru a repeta halucinant ca “nu confirma” detaliile din cazul Omar Hayssam (fara a avea curajul de a le infirma si fara a oferi nicio informatie suplimentara din acest caz de care, se pare, il leaga anumite amintiri), sambata s-a fotografiat plimband pisica si facand glume cu pisicutul! Probabil ca, daca romanii traiau ca in Elvetia, omul cu pisica ar fi fost un prilej de amuzament national. Numai ca, din pacate, Romania nu e Elvetia, pisica nu e urs, iar incercarile disperate ale Suspendatului de a-si reface imaginea nu produc amuzament, ci stupoare.

In urma cu un an, romanii l-au trimis pe Traian Basescu sa plimbe ursul, nu pisica!” mai spune liderul onorific al PC. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998