CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Voiculescu promite: rafuiala cu Basescu si de dupa gratii

4 comentarii / 5806 vizualizări / 6 iulie 2014

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a anunțat azi, într-o conferință de presă, că a pus bazele unei organizații neguvernamentale care va avea ca obiect de activitate „scoaterea la iveală” a activităților lui Traian Băsescu de după 1989.

„Am pus bazele primei organizații neguvernamentale care va avea ca obiect de activitate descoperirea și scoaterea la iveală a tuturor activităților lui Traian Băsescu de după 1989 și mai ales din ultimii zece ani, de când este președintele României”, a afirmat Voiculescu. Potrivit acestuia, organizația va lucra în sistemul legal al ONG-urilor. „Va fi o organizație de investigații și cu metode legale va încerca să aducă în fața opiniei publice și a instituțiilor statului toate activitățile lui Traian Băsescu”, a mai spus fondatorul PC, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. 4 decembrie 2008Nr. 327/VIII/3COMUNICAT DNAProcurorii din craudl Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea een judecată a unui număr de 13 inculpaţi, een legătură cu privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (S.C. I.C.A. S.A.) din Bucureşti, een folosul lui Dan Voiculescu, preşedintele Partidului Conservator (fost Partidul Umanist Rome2n), privatizarea realizată prin subevaluarea bunurilor Institutului cu suma de 7.796.198 euro.Fisa dosarNumar dosar: 7546/1/2009Data: 24.09.2009Materie juridica: PenalObiect: infractiunea de spalare de bani (Legea 656/2002 art. 23)Stadiu procesual: FondParti1. AGENTIA DOMENIILOR STATULUI Parte civila2. BACIU CONSTANTIN Inculpat3. DOMNISORU GHEORGHE MARIAN Inculpat4. ENE(FOSTA UDREA) VICA Inculpat5. MARINESCU GRIGORE Inculpat6. MENCINICOPSCHI GHEORGHE Inculpat7. MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE Parte civila8. PANTIS SORIN Inculpat9. PETRE ALEXANDRU Inculpat10. POP FLAVIUS ADRIAN Inculpat11. POPA CORNELIU Inculpat12. SANDU JEAN CATALIN Inculpat13. SAVULESCU VLAD NICOLAE Inculpat14. SIN GHEORGHE Inculpat15. STATUL ROMc2N PRIN MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE Parte civila16. VOICULESCU DAN Inculpat

  2. camionagiu a comentat: Din pactae, lumea s-a invatat cu abordari belicoase, cu Turcescu, cu luat de guler si dat de pereti, cu e inadmisibil, domne , dupa scenariul dinainte.Orice discutie de bun-simt miroase a lucratura, daca iti lasi interlocutorul sa vorbeasca esti slab, daca nu esti mojic atunci interviul este diagnosticat cu precizie de tomografie computerizata: pupincurism. Asta este nivelul, ce nu e racnet si flegma e pupat in fund. Cale de mijloc nu este, nuantarile obosesc oamenii obisnuiti cu scenariile clare: domne, eu sunt Segal bun, tu esti teroristul rau.

  3. a comentat: 1. Omu’ lueczara pt ala care plateste mai bine si nu poate sa-si mai exprime opinia intr-un mod clar.2. Basescu a castigat de 2 ori si a fost de neoprit dar a 3-a oara nu-l mai voteaza nimeni. Pe Iliescu l-ar mai vota o data.3. PNL-ul a facut bine ca nu s-a aliat cu PDL pt ca acum avea de pierdut. Situatia de acuma n-o sa se uite pana la alegeri, si cand n-o sa mai fie Basescu o sa dispara si PDL-ul. Alegeri intre PNL-PSD.

  4. oprea a comentat: mă usiemc bătăile eentre tipe:)) dar nu se poate vorbi despre asemenea conflicte, adică ce a făcut Monica și ce a făcut Elena, există grade de comparație? Rome2nia a cunoscut o adevărată dezvoltare din punct de vedere cultural și economic, de ce oamenii vor să eeși vată joc de cei care vor să ne ridice la standarde UE, bătaia pentru funcții politice, dar există o limită 0 0

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998