CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vosganian, atac la ”cei care ne dau lecții”: Țara mea nu a avut colonii, comploturi militare ori asasinate politice

11 comentarii / 4100 vizualizări / 20 septembrie 2022

O postare interesantă, cu bătaie lungă, a lui Varujan Vosganian, pe Facebook:

”De când m-am născut (1958) și până acum în țara mea nu a avut loc niciun atac terorist.
De când m-am născut și până acum, în țara mea a avut loc un singur jaf armat, în 1959, când a fost prădată o mașină cu bani a Băncii Naționale. De 63 de ani încoace nu a mai existat niciun alt jaf înarmat.
Pentru prima oară, în țara mea, am văzut gaze lacrimogene în 2018, când aveam 60 de ani.
De când m-am născut, în țara mea niciun demnitar nu a fost ucis sau măcar rănit într-un atentat.
De când m-am născut, cu excepția zilelor Revoluției, nimeni nu a tras dinadins sau la întâmplare cu arma asupra unor mulțimi de oameni sau asupra unor instituții publice, fie ele sedii de ministere sau școli.
De când m-am născut, în țara mea nu au existat organizații sau comploturi paramilitare.
De când m-am născut și până acum, îmi prisosesc degetele de la o mână ca să număr de câte ori jandarmii și protestatarii s-au încăierat pe străzi.
Țara mea n-a avut colonii, nu a invadat și nu a subjugat alte popoare, nu numai de când m-am născut, ci dintotdeauna.
Și acum îi rog pe cei care ne monitorizează, ne verifică și ne dau lecții, să ne spună cum a fost la ei din 1958 încoace”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Foarte adevarat! Dar nici noi nu stim sa ne aparam interesele; suntem sclavi prin nastere. Ne place sa fim calcati in picioare, sa ni se spuna tot timpul ce sa facem. Un popor fara demnitate , ori stima de sine.

 2. Livia, am fost popor pana în 1989. Acum suntem o sleahta bezmetica.

 3. sa adaugam:
  ” Râmaru ” a fost o inscenare colhoznica,
  „ani deschiderii spre Vest”,
  copie 1-la-1 dupa „cazul” sharon tate-manson-polanski;
  mai multe in

  The Tate Murders were a False Flag and the Greatest Unknown Success Story
  of Project CHAOS
  by Miles Mathis,

  http://mileswmathis.com/tate.pdf

 4. D-nul Vosganian, ar trebui totusi sa faca o delimitare: cum a fost pana in 1989 si cum a fost dupa asta. Dupa 1989, in tara noastra a inceput jaful economiei nationale, au inceput comploturile, mai mult sau mai putin vizibile, mai mult sau mai putin stiute, atat politice cat si ale serviciilor, dupa 1989 a inceput o lupta anti-terorism – care nu exista de fapt, a inceput inarmarea – cu niste rable, e adevarat -, a inceput aservirea tarii ca sa ajunga de teapa tarilor de care aminteste domnia-sa si anume COLONIA. Dupa 1989 ROMANIA se poate declara oficial cu forma de guvernamant Kolonia.

 5. Romania, ca parte din Occident (de fapt suntem o colonie la marginea Imperiului) isi asuma pacatele si mizeria occidentala, beneficiile nu le asumam ca nu e voie pentru noi.
  Noi trebuie sa fim solidari cu ei, noi trebuie sa platim pentru ei, noi trebuie sa muncim pentru ei, noi trebuie sa le dam lor resurse, niciodata invers.
  De ex. U.E. are multe programe in derulare in Africa pentru repararea greselilor colonialismului. Romania de ce cotizeaza si participa?

 6. Uite cum apar “fecioarele politice”. Din neant. Insul ăsta ne povestește de parcă nu a fost ani buni la putere și a permis altora să ne colonizeze.

 7. & După ce „a consumat din impozitul la ouă”, domnul Vosganian a ieșit cu declarații „politice” , ?

 8. &,,Speaker”, de la „outoare”, ?
  „Humpty Dumpty”. de care mai zicea dumnealui prin ,,discuțiile colocviale”, televizate , ?

 9. Klaus! Esti ruda cu Ioh-anus? După scris pari a fi fratele geamăn!

 10. D-le Vosganian, daca accepti ca Romania era tara ta si inainte de 1958, atunci trebuie sa stii si sa accepti ca:
  – ‘în țara mea niciun demnitar nu a fost ucis sau măcar rănit într-un atentat.’ : crimele si atentatele comise de legionari, crimele comise de tortionari in inchisori, etc;
  – ‘în țara mea nu a avut loc niciun atac terorist. nu au existat organizații sau comploturi paramilitare.’ :atentatul din „8 decembrie 1920, Max Goldstein, Saul Osias și Leon Lichtblau, au pus la cale un atac terorist cu bombă artizanală plasată în sala Senatului României..Deflagrația i-a ucis pe Ministrul Justiție, Dimitrie Greceanu, decedat la spital, și pe senatorii Demetriu Radu (episcop greco-catolic de Oradea Mare, ucis pe loc) și Spirea Gheorghiu (decedat la spital). În urma atentatului au fost și răniți printre care președintele Senatului, Constantin Coandă, episcopul ortodox Nifon și episcopul ortodox Roman Ciorogariu”. (Wikipedia)
  Tot Romania era si inainte de 1958!

  • Măi Flocins pe ouă, sparte amândouă

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998