CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Vosganian: ”Presedintele Iohannis mi-a produs dezgust”

5 comentarii / 3303 vizualizări / 30 ianuarie 2019

Liderul ALDE, Varujan Vosganian, se declară scîrbit de șeful statului după recentele afirmații ale acestuia privind ”nazismul” guvernării actuale.
”Prin modul in care asociaza actuala Guvernare ascensiunii nazismului, Iohannis depaseste orice limita” scrie Vosganian pe blogul propriu.
”Asa cum nici altadata Klaus Iohannis nu s-a sfiit sa deturneze efectul emotional al unor mari tragedii pentru interesele sale politice, de aceasta data omagierea memoriei victimelor Holocaustului si cinstirea supravietuitorilor acelui genocid intreptat impotriva poporului evreu au devenit prilejul pentru proferarea unor atacuri inadmisibile, prin gravitatea lor, indreptate impotriva actualei Guvernari, prin asocierea acesteia metodelor si practicilor partidului nazist. Prin declaratiile de mai jos, Iohannis a depasit orice limita care poate fi tolerata”.

”Președintele nu mi-a produs supărare, ci dezgust” mai scrie fostul ministru. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Dl Johannis vorbeste de funie in casa spanzuratului. De fapt, nu cred ca a uitat ce grup minoritar etnic l-a promovat, si ce organizatie reprezinta acesta.

  2. mie vosganian imi provoaca dezgust, un tradator de tara e vosganian

  3. Dupa mamaie Norica, hop si implantatul Vosganian da fuga pentru ca sa se exprime. Cum care implantat? Nu zicea el ca armenii au fost adanc implantati in cortexul poporului roman, de-a lungul timpului? V-ati prins? Ei la comanda si romanii la executie, mai prosti, deh.

    Dar sa revenim la subiect. So Vosganian, nu analizeaza Guvernarea (el scrie substantivul cu majuscule, ca doar e asa de mareata …) ci pe Iohannis, aici e problema lui. Altfel spus, nicio deosebire intre un Codrin, Manda, Ciordache, Nicolice sau Larguta si implantatul Vosganian.

    Revenind iar la harmenoi. Nu l-a intrebat nimeni pe acest bazbuzuc cum a pus botul la banii lui Vantu de la FNI, si cum I-a retras el inainte de prabuseire ca un implantat authentic ce este! Ca presa a scris, dar hotul nu a reactionat. Hot destept, sa nu intretina tocmai el valvataia.

    • Dacă a luat bani Vosganian de la Vântu, clar, Iohannis poate fi oricât de prost, la fel ca tine.

  4. Si totusi ce tirziu ti-a produs dezgust!.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998