CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Vosganian: Responsabilitatea CCR trece, în mod de neînţeles, în sarcina Parchetului

0 comentarii / 1455 vizualizări / 12 august 2012

Responsabilitatea Curţii Constituţionale a României de a soluţiona criza politică trece ‘în mod cu totul neînţeles’ în sarcina Parchetului General, remarca vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, într-o postare pe blogul personal.

‘Până acum credeam că CCR are menirea de a soluţiona criza politică. Acum se pare ca acestă responsabilitate trece, într-un mod de neînţeles, în sarcina Parchetului General. Dar nu cred că ăsta e genul de soluţionare de care aveam nevoie’, a scris Varujan Vosganian, conform Agerpres,.

El a evocat ‘defilările’ pe la Parchet din ultimele zile şi a criticat ceea ce el a numit ‘acţiunea de intimidare’ ce ar avea legătură cu rezultatul referendumului.
‘Am înnebunit cu toţii? Înalţi funcţionari, miniştri şi secretari de stat sunt cercetaţi sau chiar învinuiţi pentru că au scris Curţii Constituţionale că nu îşi asumă răspunderea pentru exactitatea unor liste electorale. Un lider PDL, Adriean Videanu, ameninţă primarii cu puşcăria dacă schimbă cifra alegătorilor de pe listele electorale existente la 29 iulie. Dar oare nu ştiţi, domnilor de la Parchet, domnule Videanu, domnule preşedinte suspendat şi alţii asemenea, că listele acelea nu sunt corecte?!? Cum să-ţi asumi răspunderea pentru sute de mii de decedaţi care rămân vii doar pe listele electorale? Ce e cu toată această uriaşă acţiune de intimidare? Vă e teamă că adevărul iese la iveală şi doriţi cu orice preţ să-l ascundeţi? (…) De ce s-a dezlănţuit acum Parchetul în a-i ancheta pe toţi cei ale căror acţiuni pot afecta reîntoarcerea la Cotroceni a preşedintelui suspendat?’, remarca Varujan Vosganian.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998