CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Vrea capul lui Dragnea si al lui Dancila: Ponta anunta inca 12 parlamentari PSD la Pro Romania

3 comentarii / 2924 vizualizări / 23 mai 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, afirmă că prima acțiune care va trebui demarată după alegerile de duminică va fi debarcarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților și spune, într-un interviu acordat Lucian Mândruță Live, că într-o finală eventuală Dragnea-Iohannis va vota pentru actualul președinte.

El a mai spus că nu e interesat să preia din nou PSD în cazul în care Liviu Dragnea ar fi eliminat din schemă, argumentînd că ”Nu mă întorc la PSD pentru că eu nu cred că poate fi schimbat. Au încercat și Geoană, Năstase…”. Fostul premier a mai dezvăluit că va vota cu ”Da” ambele întrebări de la referendum și cu Iohannis într-o eventuală finală prezidențială cu Liviu Dragnea: ”Între Dragnea și Iohannis nu aș avea nicio ezitare cine face mai mult rău, Dragnea face mai mult rău”.

Ponta, care s-a recomandat a fi ”blair”-ist și niciodată socialist, a mai precizat că, de săptămâna viitoare, va negocia aducerea în Pro România a cel puțin 12 parlamentari PSD pentru a anihila susținerea UDMR pentru Dragnea și a reuși demiterea acestuia de la șefia Camerei. ”De unde să iau? De la PNL, de la USR? Nu mă ajută…”. Fostul premier a mai dezvăluit că momeala pentru respectivii parlamentari va fi locuri pe listele electorale anul viitor.
Ponta a mai sfătuit cu acest prilej PNL și USR să se pregătească bine pentru preluarea puterii, considerînd că acum nu e momentul, ci abia după alegerile de anul viitor. O condiție a reușitei ar fi să elimine unele cozi de topor din mijlocul lor, pentru că ”Eu știu peneliști care sunt mai des la Dragnea decît pesediștii”. Altfel ”or să aibă din nou o experiență foarte rea”, cum s-a întîmplat în 2016, a mai avertizat el. Ponta și-a anunțat sprijinul explicit, însă, pentru o acțiune a opoziției de răsturnare din funcție a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, după alegerile europene. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Viorel a prins clanta! Tupeul fenomenal al bisexualului este fara margini! Asta e! Ma simt vinovat ca am votat pt el, dar asta e! Tb sa ne dam seama de ambivalenta lui( in toate sensurile)!

  2. Am tot spus-o, propaganda PSD si-a reglat tirul pe USR si PNL in mod fundamental gresit, pentru niciun pesedist nu at vota cu opozitia, in acest moment, si niciun simpatizant al opozitiei nu va trece la simpatizarea PSD. In schimb, PRO Romania este de 10 ori mai periculoasa. PSD ia apa prin trei gauri. Prin neparticiparea la vot a unora dintre simpatizantii sai, din lehamite fata de Dragnea, prin alegatorii deja pierduti si trecuti cu simpatia la ALDE si, mai ales, prin cei care vor vota Pro Romania. Poate nu Ponta, ci Corina Cretu, Tudose, Campeanu, Daniel ala micu si altii. Pe scurt, puie monta le ia pesedistilor vreo 10%. Nu e de gluma. Ziceti-i inainte, jos USR, jos PNL, secu, alea alea si vedeti voi pe dracu luni dimineata

    • Iar scoatem diaspora de 10 000 de alegători la vot.
      Ponta, securistul care a reușit performanța pierderii alegerilor în fața unui retardat, va distruge PSD-ul. El sau eu, nu scrie clar în scriptul de la SRI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998