CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Waterloo userist: Barna – dosar penal si abandonat de tefelisti

9 comentarii / 5824 vizualizări / 21 octombrie 2019

Candidatul prezidențial al USR, Dan Barna, e la un pas de dosar penal în scandalul fondurilor europene, afirmă surse din parchet citate de România TV. Liderul USR se confruntă, astfel, cu propria platformă program, ”Fără penali în politică”, în momentul cînd au mai rămas puține zile pînă la primul tur al alegerilor. Pe de altă parte, partidul se vede abandonat și de susținătorii tefeliști de odinioară, după cum remarcă, trist, pe Facebook, Andrei Caramitru.

Conform surselor România TV, deja confirmate și de alte media, procurorii au deschis dosar de urmărire in rem cu privire la o posibilă fraudare a fondurilor europene de către liderul USR, la scurt timp după ce Barna însuși își manifestase dorința de a fi anchetat de DNA și nu de DLAF. Deschiderea acestui dosar ar putea crea situații delicate pentru candidatul USR, pentru că în zilele următoare ar putea fi nevoit să-și întrerupă campania pentru a fi audiat la parchet.
Răstimp, alt userist de marcă, Andrei Caramitru, înfierează pe Facebook abandonarea formațiunii sale de foștii susținători, care s-ar fi vîndut pe funcții:

”Ma întristează zilele astea un lucru. Aveam multi prieteni in Piața Victoriei. Oameni buni care au luptat cu noi împreună.
Acum – câțiva dintre ei au ales calea ușoară. Functii și pozitii. Repede. In PNL sau in jurul lor. Și acum – sunt pe baricade și spumega contra USR-ului. Nu înțeleg ce le-am făcut așa de rău ( am cerut doar fără penali – știți voi – chestia pentru am luptat împreună). Și nu înțeleg cum se simt ei acum – când debitează fix ce spune si Antena 3, și Gușă și Andronic și PSD. Exact același punctaj.
Cum e posibil așa ceva fraților? Voi nu vă dați seama ca acum sunteți fix lângă ăia cu care luptam împreună? Așa de repede? Nu vă e rușine? Va puteți privi in oglindă? Și lăsați-ma cu “interesul national”. Mai degrabă recunoașteți ca va bateți pentru un mic “interes personal”.
Trist. Foarte trist. Dar așa se vede și caracterul omului până la urmă. Și se separă apele. Sper să vă bucurați cu banii din salarii și sinecuri. Sper că a meritat” mai scrie useristul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Daca e sa te iei dupa prezumtia de vinovatie patentata de protocoalele SRI-DNA, precum si dupa practicile discursive ale actualului presedinte, Mr. Barna e … ,,penal”. Dincolo de asta, e de remarcat ,,rectitudinea morala” a sustinatorilor USR.

 2. Cum adica…procurorii au deschis dosar in rem privind posibila frauda a lui Barna? Fir-ar mama ei de logica si de obiectivitate….

 3. Cum i s-a intors ca un bumerang zicala preferata. Ma bucur pentru ca in sfarsit cade poleiala. Credea cineva ca astia care se dau scoliti dar au capul gol, sunt altceva decat cei pe care ii criticau ijn piata publica? Sunt mai rai ca ciuma rosie.

 4. Mi se pare genial cu caCaramitru se revolta impotriva șobolanilor care au distrus imaginea angelica a lui Dănuț! Când Rise descoperea valize erau lăudați ca fiind eroii necunoscuți care vor sa taie capul hidrei psdiste( inclusiv de catre viermele de caCaramitru), iar acum sunt jegosii care distrug singura speranta la democratie a Romaniei! Hai siktir pt toti #!

 5. Alo Biroul Electoral Central (BEC) ati validat la candidatura pentru prezidentiale doi penali,Barna Dan, hot din fonduri europene si pe nazistul,traficant de fiinte umane Klaus Iohannis. BEC la randul sau e penal.

 6. Barna si Iohannis platesc facebook sa obstructioneze sa cenzureze toate articolu=elel comentariile care le dezvaluie ticalosia. PANA CAND? Iata aici cum un om simplu, poet/muncitor este blocat si cenzurat de facebook. BARNA, IOHANNIS VA ESTE FRICA?
  “Ar trebui să vă cuprindă teama”

  de Viorel Boldiş
  Ar trebui să vă cuprindă teama

  Burtoşi cu cefe groase, parveniţi,

  Până la urma poporu-şi va da seama

  De unde pizda mamii voastre proveniţi.

  Aţi terfelit o-ntreagă naţiune,

  Orgoliul unui întreg popor

  S-a prăpădit, de nu ne mai rămâne

  Decât să punem iarăşi mâna pe topor.

  Aţi cumpărat şi aţi vândut de toate,

  Până şi sufletul ni l-aţi vândut pe bani,

  E timpul să strigăm: nu se mai poate,

  Noi nu suntem o ţară de ţigani!

  V-aţi bătut joc de lege şi de datini,

  De şcoli s-a ales praful, vai de noi!

  Popor român, periculos te clatini,

  Declară parveniţilor război!

  Nu mai avem nici fabrici, nici uzine,

  De cât ne-aţi mai privatizat minţind,

  A voastre buzunare gem de pline,

  Românii gem de foame, suferind.

  Pământurile toate-s de ocară,

  Acum vreţi să le vindeţi la străini,

  S-ajungem naţiune fără ţară?

  Blestem pe capul vostru de haini!

  Ascultaţi bine, vă spun pe româneşte:

  Ar trebui să vă cuprindă teama!

  Nu mai e mult, poporul se trezeşte,
  Voi l-aţi belit, el vă va face seama.

 7. Barna catre Iohannis: „un fleac, m-ai ciuruit!:.

 8. Psd-Istul, problema e ca din articol nu reiese natura penala cum se sustine in titlu. Si mai ciudat e cum de aceasta fosta jurnalista antena-3-ce-si-dadea-cu-rahat-pe-fata-impotriva-lui-Base e acum jurnalista RISE cu ancheta ampla in palmares. Ma amuza si emailul trimis asoociatului lui Barna, astea sunt intrebarile din seara asta, asteptam raspuns tot in seara asta, aveti fix 3 ore, dupa care publicam articolul. Asta da jurnalism.

 9. @Politicieni, ziariști , bugetari, magistrați, etc. ,”pe Bârnă”, ? După „paralelele”, state, ale lui Tăriceanu și Băsescu,etc. ,? Vreo săritură, bară fixă, cal cu mânere, inele,sol, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998