CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Weber, semnal de alarma: Certificatul verde e nul, suntem unici in UE

7 comentarii / 11744 vizualizări / 4 octombrie 2021

Instituția Avocatului Poporului a atras atenția încă de la începutul pandemiei cu privire la măsurile care încalcă flagrant drepturile omului sub pretextul protejării lui. Chiar în urmă cu câteva zile, Avocatul Poporului a intervenit în scandalul certificatului obligatoriu pentru medici, atrăgând atenția asupra discriminării și neconstituționalității unei astfel de măsuri.

Iată că noile reglementări în contextul creșterii ratei de incidență la nivelul întregii țări, limitează drastic drepturile celor nevaccinați la o viață normală. Eliminarea posibilității ca nevaccinații să-și dovedească prin testarea capacitatea de a ființa liber, este o măsură discrimatorie susține Renate Weber, conform Antenei 3.

„Cel mai evident lucru care iarăși ne face unicat în toată Uniunea Europeană este faptul că certificatul verde, practic, în România nu mai există”, susține Avocatul Poporului.

„Din momentul în care ai scos posibilitatea testării, asta înseamnă într-adevăr discriminare, că până la acest moment, câtă vreme lumea se putea testa, aveai de ales între cele trei opțiuni.

De aia și-au bătut capul atâta în Parlamentul European, de aia au negociat cu toate statele membre și ăsta este certificatul verde european. Cum numai în România el nu mai este în ordine? Așa cum internările alea obligatorii numai la noi au fost… Este incredibil că la un an și opt luni de când s-a declanșat pandemia asta noi continuăm să avem poziții care ne singularizează în ansamblul statelor Uniunii Europene”, a mai spus Renate Weber.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. @ Dacă deficitele comerciale, bugetare ce necesită finanțări, translatează informație, culturi, populații, ce ar putea aminti și de translatările de clădiri făcute în vremea lui Ceaușescu pentru construirea de bulevarde, princare se generează dificultăți de asimilare celor mai puțin deschiși și cu resurse de adaptare mai puține la chestiuni noi și diferite, cu manifestări în zona de reacții de competențe medicale, fenomene ce se manifestă pentru umplerea golurile economiei obținute prin deficite, ?

  2. @????????

    mai adaptatule, deci recunosti ca suntem in dictatura ca pe vremea lui Ceausescu? chiar vrei sa repeti istoria? libertatea omului de ce e afectata de libertatea animalului politic?

    • DLE DE FAPT CE AI SCRIS ? VREI SA SCAPAM DE CITU SI IHONAES?

  3. Va dati seama ca , Cîțu și specialiștii cu care s-a consultat nu au realizat ca e vorba de reglementari europene? Tampiti habar nu au pe ce lume trăiesc. Azi a revenit Cîțu, mărinimos și a decis sa modifice parlamentul sau daca nu o sa modifice el.

  4. Jigodiile catistoiohaniste au scos testarea doar, doar nu trece mâine moțiunea!
    Urmăresc sa împiedice parlamentarii sa meargă mâine la vot.
    Va ieși măcel javrele dracului!

  5. FELICIRARI si tot respectul .
    SUNTEM 18 mil contra a doi ! un balbait si un robot
    ,dl iohanes ar face bine sa se mute in Germania ,acolo are amici si ii va gasi Mekel ceva de lucru …. Romania nu ii va duce dorul ,Iar Citu sa isi bage in c@ r toate alea 120 mil de seruri

  6. Doresc cu tot dinadinsul sa consume cele 120 milioane de doze. Cum? Daca s-ar putea ne-ar vaccina in fiecare zi. Nu mai bine s-ar ridica poporul sa-i trimita unde le este locul? I-am suportat nepermis de mult.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998