CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Weber, verdict nemilos: ”Basescu: oribil, ingrozitor, raul absolut pentru Romania”

6 comentarii / 3755 vizualizări / 21 iunie 2020

Avocatul Poporului, Renate Weber, a lămurit azi, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, unul dintre marile mistere din mandatele fostului președinte Traian Băsescu, și anume celebra sa demisie din funcția de consilier prezidențial, în ultima zi a anului 2005, la puțină vreme după ce fusese numită acolo. La acea vreme, Weber invocase oficial motive de sănătate, dar acum, ea spune adevărul: Băsescu era un produs mult prea toxic.

”Am avut un sentiment de inutilitate, era evident că lîngă Traian Băsescu nu crește nimic. Omul ăsta nu poate să construiască. Nu mă simțeam utilă, iar eu nu aveam nevoie de acea funcție, nu am nevoie de funcții în general, mai ales dacă nu pot să fac nimic” a declarat fostul consilier.

”Mie mi se pare că evoluția ulterioară a lui Traian Băsescu a fost absolut îngrozitoare. Oribilă. Eu consider, în continuare, că omul acesta a reprezentat pentru România RĂUL cu majuscule.” a mai spus Weber, precizînd că ar putea detalia mult mai pe larg acuzațiile sale, dacă ar avea ocazia. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. „Dă Doamne mintea Românului de pe urmă!”
  Da, așa e, dar alta e problema: nici nu a venit singur pe funcțiile ce le-a deținut, nici nu ni l-a
  impus cineva, în mod forțat. Cu excepția referendumului II, când poporul s-a trezit prea târziu.
  Și, în loc să-și apere votul cu îndârjire, a tăcut chitic atunci când „Partenerii”, cu concursul
  „elitei” noastre trădătoare, ne serveau o frumoasă lecție de Democrație, în Capitalism.
  Căci în „Comunism”, știam noi, bine.
  Să privim adevărul în față: T.B. a venit pe funcții în mod democratic, prin votul poporului.
  Cel mai votat fiu al acestui popor!
  Scria, Alcuinus: „Nu trebuie să crezi că vocea poporului este vocea lui Dumnezeu, din moment
  ce freamătul mulțimii este întotdeauna aproape de nebunie”…
  P.S. Explicațiile cum că, de fapt, „Serviciile” etc., sunt doar o expresie a lașității colective.
  Poporul l-a ales, după chipul și asemănarea lui.
  Măcar de-am fi învățat ceva!

  • Mai ales la ultima tură cand au numărat voturile oamenii puși de el! Sau la referendum! Pe bune?

 2. Basescu e chipul had al sistemului securist…e greu de spus cine pe cine a creat…mai degraba, securstii de ziua de apoi, care au investit in mizeria umana Petrov,apoi au incercat sa-si scoata dividentele si asta le-a intrecut asteptarile…poporul roman chiar n-are ce-si reprosa – cei care l-au vazut si l-au respins s-au dovedit neputinciosi in fata uriasului aparatnic politico-afacerist care a ingenunchiat Romania, iar cei care l-au votat la primarie si in primul mandat (ca pe al doilea i l-au castigat numai „baietii”), l-au votat si la europarlamentare, ca le-a placut, Basescu e aspirationalul lor, de-asta il tot ling pe Iohanis, ca si asta e „smecher”, chiar daca mai din plastic, reprezinta speranta tuturor leprelor ca se ajunge in varf fara educatie, fara munca, daca ai o caverna suficient de adanca in locul caracterului…din pacate, e foarte prezent in viata publica, atat in persoana, cat si prin oamenii formati de el si care conduc astazi Romania

 3. Renate Weber. Un pudel Soros. Punct.

  • Băsescu rămâne cel mai mare jeg securist din istoria României.

 4. Paranoia care s-a acumulat în perioada în care justiția s-a văzut incontrolabilă sub aspectul abuzurilor în lanț, dublată de pensiile speciale, a dus ca puterea judecătorească să fie supusă unui nefericit exercițiu de aroganță. Faptul că Avocatul Poporului se alătură adversarilor minimelor reforme din Justiție, impune o recalibrare a instituției lipsită încă de intrare într-un circuit instituțional adevărat.

  Ludovic Orban a cerut demiterea Avocatului Poporului pe motiv că apără absurditățile legislative prin care magistrații au ajuns să fie deasupra legii. Raportat la abuzurile curente și brutalitatea exercitată în România față de cetățeni, cu promovarea mediului infracțional, instituția Avocatul Poporului nu se regăsește în adevăratele teme, dând impresia că este o instituție inutilă. In fapt, instituția ar trebui să fie una esențială, într-o simetrie instituțională eficientă cu CCR.

  Avocatul Poporului joacă la două capete, situație inadmisibilă și pentru un oarecare avocat, însă având aceleași consecințe infracționale. Ioan Vieru , Cotidianul

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998