CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zbor deasupra unui cuib de cuci mioritici

5 comentarii / 3754 vizualizări / 13 iulie 2021

– Mîine se dezbate în guvern spre aprobare proiectul România educată al lui Klaus Iohannis, dar presa scrie că nimeni nu a văzut respectivul proiect. Răstimp, un urs fugărește copiii de la o școală brașoveană.
– La fel de invizibil e și dosarul Roșia Montana, depus de guvern la UNESCO: nimeni nu știe exact ce conține.
– Președintele partidului de guvernămînt, Ludovic Orban, e stropit cu aspersorul în timp ce dă declarații presei în fața guvernului. Cîțu rîde. Specialiștii spun că plantele nu se udă, pe caniculă, decît dimineața devreme sau seara, tîrziu.
– Ex-ministrul Finanțelor dezvăluie că ne împrumutăm cu 1,5 miliarde lei pe lună pentru plata pensiilor.
– Loredana susține că nu are nicio operație estetică: total naturală.
– Unii miniștri nu își mai vorbesc, iar în ședința de ieri a coaliției s-a lăsat cu înjurături, aflăm din presă.
– Iohannis găzduiește azi, la Palatul Cotroceni, evenimentul de lansare oficială a dezbaterii naționale privind viitorul Europei, precum şi lansarea unor direcții de reflecție. În mare parte din București se oprește apa caldă și cresc exploziv tarifele la transport.
– 17 tone de deșeuri de plastic sunt interceptate la Vama Giurgiu. Direcțiile de evidență a populației întrerup eliberarea de buletine, tot mai des, pentru că nu ar mai avea plastic.
– În Timiș, ”cîțarii” au schimbat yalele de la partid ca să nu mai intre ”orbaniștii”.

– Premierul anunță că rectificarea bugetară se face între 16-20 august. În perioada în care competitorii la șefia PNL trebuie să-și depună moțiunile pentru congres, cu susținerea filialelor (termen limită 25 august).
– Orașele și comunele sunt invadate de urși și vulpi, cîmpiile de șacali aurii, livezile și viile de mistreți, plajele deltei de vipere, apele de somn african, capitala de șobolani, gîndaci și țînțari. Nicușor Dan contraatacă violent cu valul 4 de insecticid.
– Deputatul USRPLUS Iulian Bulai salută, într-o postare publică, faptul că Maia Sandu a cîștigat fără a fi măritată ori a avea copii. Înscriere discretă în campania Cîțu for president?
– Ex-ministrul Finanțelor anunță că România are o gaură de 13 miliarde lei care trebuie găsiți pînă la finele anului, premierul spune că a găsit 12 miliarde lei nefolosiți, la ministere. Nu s-ar putea compensa între ei?
– Primarul general a fost ocupat zilele astea, aflăm de pe pagina lui de Facebook. Cu finala Euro 2020, cu campionatul mondial al jocurilor video ori cu alegerile din Moldova.
– Conducerea revistei culturale ”Dilema veche” anunță că jumătate dintre cititorii săi sunt analfabeți funcțional.
– Mihai Șora profețește că ”peste patru ani ne vom uita la Moldova cum ne uităm astăzi la Elveția”, după ce se va fi scuturat de ”sclavii Moscovei”. Cine ar ști mai bine decît el?
– Artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi au protestat, azi, pe scările instituţiei, nemulţumiţi de faptul că Beatrice Rancea a fost repusă în funcţia de manager, deşi este anchetată de DIICOT. După amiază, DIICOT a tranșat povestea și i-a dat interdicție să mai calce prin instituție.
– Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, află azi de la presă că s-a scumpit pîinea. E atît de șocat încît pune punct conferinței de presă.

Zile fierbinți în România, nimic de zis…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Stadiul normal al unei țări aflate sub talpa Securității,

  S-a ajuns ciobănimea imbecilă.

 2. In primul rand ideea de a guverna cu vectori de imagine si propagandisti a la PSD este perimata. Ne-am saturat de fa-te ca lucrezi, iesi si abureste poporul („a iesi” – ce verb anticonstipativ, „premierul a iesit si … asa si pe dincolo, nici nu miroase nici maro nu este.

  In al doilea rand, mai intai sa avem presa si abia pe urma sa avem pretentia sa o mai si informam. Daca le dai o informatie la tutele ce pasc ogorul nu stii niciodata ce iese.

  In al treilea rand, strict despre programul Romania educata: nu e un program de democratie populist-obsteasca sa fie discutat si supus la vot. E programul asumat de Presedinte si de cateva persoane din jurul sau. Cu Abramburica, Marga, Funebriu Soptitu Notatrey si Genuche am vazut ce a iesit. Ia hai mars la gunoi ca acum joaca oamenii mari

  • Mulțumim pentru multiplele confirmări.

   Bubui de prost!!!

  • In mod normal, toate programele sunt publice si supuse dezbaterii, daca traim intr-un stat democratic. Oamenii mari care zici ca joaca acum ar trebui sa stie asta, daca ar fi mers la scoala…

 3. Another day in paradise…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998