CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Zelenski, despre prigonirea evreilor în Daghestan: Putin e de vină!

9 comentarii / 2699 vizualizări / 29 octombrie 2023

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este de părere că pentru evenimentele produse azi în capitala Republicii Daghestan, mai precis tentativa de agresare a pasagerilor evrei sosiți cu un avion de la Tel Aviv, responsabili sunt Rusia și Putin.

”Videoclipuri îngrozitoare din Mahacikala, Rusia, unde o mulțime furioasă a intrat în aeroport în căutarea cetățenilor israelieni în zborul din Tel-Aviv. Acesta nu este un incident izolat în Makhachkala, ci mai degrabă o parte a culturii larg răspândite a urii față de alte națiuni a Rusiei, care este propagată de televiziunea de stat, experți și autorități. Ministrul rus de externe a făcut o serie de remarci antisemite în ultimul an. Președintele Rusiei a folosit și insulte antisemite. Pentru propaganda rusă de la televiziunea oficială, retorica urii este o rutină. Chiar și cea mai recentă escaladare din Orientul Mijlociu a provocat declarații antisemite din partea ideologilor ruși. Antisemitismul rusesc și ura față de alte națiuni sunt sistemice și adânc înrădăcinate. Ura este ceea ce determină agresivitatea și teroarea. Trebuie să lucrăm cu toții împreună pentru a ne opune urii” a scris Zelenski pe X. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Nu e chiar asa; au fost vreo doua sute de refugiati palestinieni din Daghestan, care pana la urma au fost scosi din aeroport.

 2. Este posibil, oare, ca acest nazist sa fie popularizat fiindca a rostit niste aberatii ?!

 3. Stimate BTI, as vrea sa am acces si la pagina dvs. de facebook, dar de cate ori incerc, apare acest anunt: „Continutul nu e disponibil momentan”.

 4. Jidanii Paduchiosi Criminali si Satanisti dau vina pe oricine numai pe ei nu.
  Ei sunt ,,fecioare” sugatoare multiperforate si ,,oamenii rai are ceva cu ei…”
  Acesta este inceputul…Cautati-va un pustiu unde sa fugiti Paduchiosilor Drogati si Poponari, pentru ca oamenii s-au trezit si va extermina oriunde va prind pentru ca s-au saturat de CRIMELE voastre, de MINCIUNILE voastre si de Paduchii vostri, IMPUTZITZILOR !
  Poate vorbiti cu polonezii sa va cazeze in tabara de recreiere de la Auschwitz, acolo unde s-au recreat paduchiosii pe timpul celui de-al doilea razboi mondial programat de Jidanii Criminali inainte de 1871.
  Poate acolo o sa scapati sau o sa incepeti sa va mancati unul pe celalalt ca niste sobolani spurcati ce sunteti.
  Evreii adevarati va alunga din Israel pentru ca stiu de SPURCACIUNI sunteti, satanistilor.
  Nicaieri pe pamant nu mai aveti loc decat in grotele ascunse de ochii oamenilor pe care i-ati tratat ca pe animale – goimi , voi care sunteti niste imputziti ordinari retardati si paduchiosi !
  Poponel Belinsky nu stie ce-l asteapta – streangul, ca si pe satanistul Bibi !
  V-am spus ca gloria cultului vostru satanic a apus pentru totdeauna.
  Iata ca asa cum v-am prezis asa se si intampla, spurcatilor paduchiosi !

  • Ai creierii terminati si cauti doar sa-ti reversi dementa in lume si ai gasit un subiect in care sa te zvarcolesti indracit! Iti trebuie sa urasti, precum lupului sange si crime.

 5. Ieri, sâmbătă, 28.10, tocmai ce atenționase Parlamentul Georgiei că regimul de la Kiev încearcă să deschidă două noi fronturi împotriva Rusiei:
  – Caucazul de Nord care, absolut întâmplător, se întâmplă să fie Daghestan
  – Transnistria, regiune din Republica Moldova, unde, absolut întâmplător, in seara asta a aterizat un avion NATO la Chișinău pentru „niște exerciții militare”

  Ca sa vezi coincidențele dracului!

 6. Ce sa vezi? Piticul a gasit un spatiu de a fi bagat in seama, ca treba cu Israelul si Palestina a pus in umbra total razboiul din Ucraina.

 7. In timp ce in multe tari europene sunt mii de oameni pe strada care acuza de crime impotriva umanitatii regimul talmudic al satanistului Bibi, cursele aeriene aduc in Europa, in Rusia si in spatial exsovietic falsii evrei care urmeaza planul Deep State de stramutare a populatiei spre ,,Khazaria Mare’’ care va ramane doar un vis al sionistilor satanici. Intrebata fiind de ce Rusia care lupta cu regimul nazist khazarian de la Kiev ii primeste pe falsii evrei, o sursa din FSB a declarat ca s-a hotarat ca este mai bine sa tii dusmanul aproape, sa stii ce face, decat sa-l pierzi din vedere. In intelegerea care s-a facut in China anul trecut intre Germania si Rusia, Rusia a dat dovada de respectare a intelegerii si si-a retras armata la Est de Nipru, revenind la vechea granita istorica. Acum Germania isi respecta intelegerea, declarand prin vocea cancelarului Olaf Scholz ca incepe expluzarea migrantilor adusi in Europa de fostul cancelar Angela Merkel incepand cu 2015. Pentru ca in marea lor majoritate sunt barbati de varsta militara care astepta ordin de atac de la ONU, sunt motive de ingrijorare din partea multor lideri europeni in privinta acestor migranti. Rusia vrea sa construiasca in Siberia locuinte modulare in care sa-i cazeze pe viitorii muncitori: pe migrantii expulzati din Europa si pe khazarii veniti din Israel recent sau in urma cu cativa ani, pentru ca acestia sa poata munci in conditii bune sa-si castige existenta in mod cinstit. Siberia are un potential economic deosebit si necesita forta de munca pentru exploatarea resurselor subsolului. Tarile Europene au nevoie de resurse ieftine pe care Rusia le poate oferi, a declarat sursa FSB.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998