CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Zelenski se înmoaie: l-a sunat pe președintele Chinei pentru pacea în Ucraina

11 comentarii / 3599 vizualizări / 26 aprilie 2023

Președintele Volodimir Zelenski i-a telefonat azi președintelui Chinei, Xi Jinping, pentru ceea ce a numit o conversație „lungă și semnificativă”. Ministerul Afacerilor Externe al Chinei a anunțat că inițiatorul conversației a fost președintele ucraineană, iar potrivit reprezentantului președintelui Ucrainei, Serhiy Nikiforov, citat de Strana Today, dialogul a durat aproape o oră.

Principalele declarații ale lui Xi Jinping, citate de China Central Television:

– China va susține o încetare timpurie a focului în Ucraina.
– Dialogul și negocierile sunt singura cale posibilă de ieșire din conflict.
– China își va trimite reprezentanții să viziteze Ucraina și alte țări pentru consultări privind acordul. Această delegație specială chineză pentru soluționarea pașnică a „crizei ucrainene” va fi condusă de fostul ambasador chinez în Federația Rusă Li Hui, a declarat Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Populare Chineze, care nu a oferit detalii suplimentare cu privire la momentul în care Li va face călătoria și ce alte țări va vizita.

La scurt timp după conversație, Zelenski a numit un nou ambasador al Ucrainei în China, fostul ministru al Industriilor Strategice al Ucrainei și fostul șef al Serviciului Vamal de Stat Pavlo Ryabikin.

Ulterior, Ministerul rus de Externe a reacționat și el la conversație, lăudînd China, dar spunînd că inițiativele de pace ale Ucrainei și ale Occidentului sunt „încîlcite”.

„Subliniem disponibilitatea Chinei de a depune eforturi pentru demararea procesului de negociere. În același timp, Kievul își manifestă refuzul oricăror inițiative sănătoase care vizează negocierile. Autoritățile ucrainene și protectorii lor occidentali și-au demonstrat deja capacitățile de a înnăbuși inițiativele de pace”, a declarat reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zakharova.

Reuters reamintește că, pînă azi, Xi Jinping a refuzat să vorbească nu numai cu Zelenski, ci și cu Joe Biden, iar Mykhailo Podolyak, consilier al șefului Președinției, a declarat că au existat anumite dificultăți în organizarea conversației dintre Volodimir Zelenski și președintele Republicii Populare Chineze, din cauza poziției Chinei. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Cine știe ce stratagemă odioasă este si aceasta! Lichelele incep sa il curteze pe Xi! Curios! Pun ei ceva la cale! Mai itâi Macron, apoi nazistul khazar e scos la înaintare. Chinezii nu trebuie sa se lase păcăliți de circarul ăsta, care face liste negre cu cei care îi aruncă adevărul peste bot.

 2. Sper cu toata forta ca nazistul de la Kiev sa intoarca dosul Americii !
  Asta ar fi miscarea care ar destabiliza imperiul satanic, grabindu-i sfirsitul.

  • Zelensky nu poate intoarce spatele Americii. Oficiali ai SUA i-au cerut sa ia legatura cu chinezii ca sa pregateasca o eventuala pace cu Rusia. Mai exista varianta de a incerca sa atraga China de partea Ucrainei.

   • gandesti cu burta ! Nu mai face tu aprecieri despre altii, daca esti prost.

   • Varianta de a atrage China de partea Ucrainei este utopica. Ramane viabila doar pacea intermediata de China.

    • Lămuritorule a toate, don Professore, dom Dottore, nu mai putea lumea fără tine şi fără să-i dai lecţii, făcându-o naivă (că nu-i daştaptă ca tine). E plin de proşti pe lume care daţi pe afăra cu lecţiile voastre de prostie pe care vreţi să le daţi tot timpul altora.
     Iar intoarcerea spatelui Americii se sustine.
     Au furat Zelensky si ai lui cat au putut din ajutorul american mintind ca fac contraofensiva, iar acum pa, ca n-au cu ce.
     Sa le face China pace, iar pe americani ii mai cauta pentru bani de reconstructie, daca nu le-au promis deja ceva in secret si chinezilor, mari amatori de extindere economica si ei.

     • AI dreptate, Niciolae.

    • iar stai in coada si scoti limba a potaie?

 3. De asemenea, Statul Profund Ruso-Khazar ar putea restaura Uniunea Sovietică. Într-un interviu cu jurnalistul elvețian Darius Rochebin, ambasadorul chinez în Franța, Lu Shaye, a spus că țările fostei Uniuni Sovietice „nu au un statut efectiv în dreptul internațional…” În dreptul internațional, aceste țări din fosta Uniune Sovietică nu au nici un statut efectiv , pentru că nu există un acord internațional care să le realizeze statutul de țară suverană.” „El neagă existența unor țări precum Ucraina, Lituania, Estonia, Kazahstan etc.”, a scris pe Twitter Antoine Bondaz, expert în China la think tank-ul Fundației pentru Cercetare Strategică din Paris. https://news.yahoo.com/chinas-ambassador-france-says-former-082707929.html Cu alte cuvinte, toate aceste state marionete create ca parte a proiectului de reconstrucție a Imperiului Khazarian ar putea fi demontate. https://www.google.com/search?q=Khazaria&sxsrf=APwXEdf1KxeG7b-1cyvM66jlLUibvkpDkA%3A1680206283378&source=hp&ei=y-klZPjWFI_TkgXGkIHQAg&iflsig=AOEireoAAAAAZCX323_nZqYMRYQQ7Lhqga4EddRo0AHR&ved=0ahUKEwi46KuVuIT-AhWPqaQKHUZIACoQ4dUDCAk&uact=5&oq=Khazaria&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQywEyBQguEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQxwMyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLATIKCAAQgAQQChDLATIICAAQgAQQywE6BwgjEOoCECc6BAgjECc6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CwgAEIAEELEDEIMBOggIABCABBCxAzoUCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQ0QMQ1AI6CAguELEDEIAEOgsILhCDARCxAxCABDoLCC4QgAQQxwEQ0QM6CAguEIAEELEDOggILhCABBDUAjoHCAAQgAQQClCnC1izHGDDJGgBcAB4AIABeYgBsgWSAQM3LjGYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz
  Israelul, celălalt stat khazar, se confruntă și el cu o criză existențială. „Ne confruntăm cu o nouă eră a politicii de securitate în care o amenințare reală din toate zonele este posibilă în același timp”, a declarat joi ministrul Apărării Yoav Gallant. https://www.israelnationalnews.com/news/370278
  Ceea ce vrea să spună este restabilirea de facto a unui califat islamic care se întinde din Pakistan până în Maroc, lăsând Israelul complet înconjurat. În prezent, Turcia, Egiptul, Iranul, Arabia Saudită și majoritatea celorlalte țări islamice sunt acum unite. Acum, Sudanul și Pakistanul sunt, de asemenea, pe cale să se alăture sânului islamic. Guvernul militar din Pakistan, controlat de KM, care controlează traficul de heroină, luptă pentru viața sa. Pentru că, deși face tot ce îi spune FMI, nu primește bani pentru a-și menține economia în funcțiune. La urma urmei, FMI este în faliment. Acesta este motivul pentru care armata pakistaneză amenință acum război cu India pentru a preveni alegerile care l-ar restabili pe Imran Khan la putere și ar conduce Pakistanul la califat. https://www.firstpost.com/world/pakistan-govt-cites-possibility-of-war-with-india-urges-supreme-court-to-postpone-elections-12487282.html
  Între timp, în Sudan, musulmanii par să se răzbune pe Occident după ce au fost supuși de trupele victoriane la sfârșitul secolului al XIX-lea. Acolo, o misiune de furt de resurse controlată de KM cunoscută sub numele de Misiunea de asistență integrată pentru tranziție a Națiunilor Unite în Sudan (UNITAMS) este atacată. UNITAMS a folosit un „guvern interimar” pentru a fura bogatele resurse minerale ale Sudanului, inclusiv gaze naturale, aur, argint, cromit, mangan, gips, mica, zinc, fier, plumb, uraniu, cupru, caolin, cobalt, granit, nichel, staniu si aluminiu.
  https://icetonline.com/what-are-the-major-natural-resources-of-sudan/

 4. Alergia la adevar se trateaza numai cu STREANGUROL si LOPATIN !
  Tratamentul alergicilor va incepe in scurt timp dupa infiintarea Tribunalelor Militare ca urmare a instituirii Legii Martiale pe planeta Pamant.
  Alergicii la Adevar sa nu-si faca planuri pentru vacante lugi in aceasta vara pentru ca nici pe alta planeta nu vor putea scapa de STREANG.

  ,,… Curtea Penală Internațională (CPI) a emis un mandat de arestare pe numele lui V.Putin PENTRU CA AR FI RAPIT COPII UCRAINENI, acuzându-l de aceleași crime pe care pedofilii ucraineni și stăpânii lor occidentali le-au comis împotriva a nenumărați copii ruși de la începutul „Operației sale militare speciale”. Zakharov a spus că ICC, cu sediul în Haga, Olanda, este o coaliție interguvernamentală nebuloasă de gangsteri ai Deep State care primește ordine de la regimul criminal Biden și de la alți lideri occidentali. Putin, a adăugat el, se aștepta să i se faca aceste acuzații false, în timp ce peste 10.000 de copii ruși sunt încă dispăruți și se presupune că au fost vânduți ca sclavi către unitățile de recoltare Adrenochrome din Ucraina. Zaharov a spus că unitatea speciala Spetzna încă vânează fermele Adrenochrome în speranța de a salva copiii și de a distruge toate urmele unui preparat farmaceutice pe care Putin l-a numit „elixirul diavolului”. „Este obișnuit ca Statul Adânc să-și acuze inamicii de crimele odioase pe care le comit chiar ei…’’
  Zaharov aspus: O declarație a ICC susține contrariul, citesc: „Dl. Vladimir Vladimirovici Putin, născut la 7 octombrie 1952, președinte al Federației Ruse, este presupus responsabil pentru crima de război de deportare ilegală a populației (copii) și cea de transfer illegal in Federatia Rusa, a populației (copii) din zonele ocupate ale Ucrainei.” Zaharov a spus că forțele ruse au salvat 65.000 de copii de la începutul conflictului și a recunoscut că „unii, o mică minoritate” ar putea fi cetățeni ucraineni. „Dacă vreunul este ucrainean, ei au fost eliberați de sclavie și primesc hrană, locuință, asistență medicală. Aceasta nu este răpire ? Aceasta este mântuirea”, a spus Zaharov.
  Putin, a adăugat el, crede că regimul Biden și Zelensky vor continua să răpească și să tortureze în mod sistematic copiii mici pentru a-și recolta prețiosul Adrenocrom, dacă nu în Ucraina, atunci în altă parte – în țări conduse de lideri nesăbuiți, prea slabi pentru a rezista Deep State…’’

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998