CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zelensky crede că rușii vor fugi din Crimeea când armata ucraineană se va apropia de primul sat

6 comentarii / 3735 vizualizări / 29 aprilie 2023

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, afirmă, într-un interviu citat de Strana Today, că rușii vor începe să fugă din Crimeea când armata ucraineană se va apropia de primul sat al peninsulei.

„Dacă eliberăm Crimeea? Va fi mai ușor decât se crede. El (Vladimir Putin n.n.) a spălat creierul oamenilor timp de zece ani. Când ne vom apropia de granița administrativă cu Crimeea, veți vedea cum vor fugi rușii”, a spus președintele.
Potrivit lui Zelenskyi, cetățenii Crimeei s-au săturat de regimul de ocupație al Rusiei, deoarece Federația Rusă a militarizat peninsula fără a o dezvolta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Zelensky. Dacă acesta se vrea a fi un mesaj de îmbărbătare a oștenilor săi și de înfricoșare a inamicului, înseamnă că e jalnic; iar dacă el chiar crede ce spune, înseamnă că s-a țicnit de tot.
  –––
  Pe zi ce trece, „ofensiva Zelensky” se dovedește a fi mai degrabă „paiul înecatului”, de care spe-ră să se agațe atât el, cât și exponenții „Haitei Nevăzute” – cei care au pus stăpânire pe USA și pe întreaga „Lume Civilizată” (iar acum își întind „tentaculele” și peste „bătrâna Europă”).
  Probabil că Zelensky să-și fi pus „ultima speranță” în vreun „succes” de tip „mușcă și fugi”, care, „bine prelucrat” prin „media”, să-l scape de „soarta lui Mussolini” – ce se presupune că-l așteaptă atunci când „Ucrainenii” vor „deschide ochii” și vor vedea (și ei) că „împăratul e gol”.

 2. Ne spune și noua organizația criminala cia ce trage pe nas derbedeul zelenski?

 3. Psihopatul ăsta circar, degenerat sexual, este deconectat complet de la realitate, iar Occidentul leviteaza după discursurile acestui sonat. Eu cred ca e suficient sa se plimbe Zelenski de mână cu Ursula si Maia prin Crimeea si armata rusă va cădea la pământ instantaneu.

 4. E pe iarbă rău de tot. Săracul.Să ia un Xanax de trei ori pe zi.

 5. E pe iarbă rău. Vai de capul lui.

 6. Iata ce spune CIA despre cat de ,,inapoiati’’ sunt rusii fata de SUA, NATO si alte zoi sataniste,
  si cat de frica le este rusilor de ,,Viteazul” poponar Zelensky :
  ,,Surse CIA spun: „Nici nu vă puteți imagina întreaga putere a armelor non-nucleare ale Rusiei.
  O instalație Pantsyr este capabilă să transforme o suprafață de 100 de terenuri de fotbal într-un deșert mort – lăsând inamicul fără tancuri, forță de muncă, avioane și fără UAV – ÎNTR-O LOVITURĂ!
  Bomba cu vid a Rusiei nu are egal în ceea ce privește puterea în lume. Mătură absolut totul – totul cade în pământ pe o raza de 300 de metri ! Și Rusia are mult mai mult. Pur și simplu nu are sens să arăți totul deodată.” Pantsir-S1 : Sistem rusesc de rachete antiaeriene autopropulsate și tunuri; Bomba cu vid sau bomba termobarica : Aceasta bombă se numeste “tatăl tuturor bombelor”, fiind cea mai puternică armă, excluzându-le pe cele nucleare…Colonelul Douglas McGregor subliniază că victimele forțelor regimului de la Kiev „se ridică acum la 200.000”. Președintele satanic Volodymyr Zelensky admite în esență înfrângerea și îndeamnă Occidentul politic, în special SUA, să „vină aici și să câștige războiul pentru noi” sau „s-a terminat”.
  Un alt semn că s-a terminat este că o salvă de neoprit de rachete hipersonice rusești a distrus centrele de control și planificare, sistemele de apărare aeriană și instalațiile radar. Personalul din interior a raportat victime printre ofițeri, inclusiv americani. Aceștia adaugă că s-a dovedit că locuitorii din Bahamut nu vor să fie evacuați în Ucraina pentru că așteaptă eliberarea de către soldații ruși…’’

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998