CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zgonea: PSD se indreapta spre prapastie

0 comentarii / 1799 vizualizări / 25 aprilie 2016

PSD se îndreaptă către prăpastie, a afirmat, azi, președintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, adăugând că sunt suficient de mulți cei care pot prelua șefia interimară a social-democraților.

„Eu cred că PSD trebuie să fie condus de oameni decenți, responsabili și corecți. Mi-am afirmat cu tărie, întotdeauna, principiile și valorile. În interior, cât și public. Să nu ne facem că nu înțelegem: astăzi, împăratul este gol. PSD-ul se îndreaptă cu pași repezi și cu ochii închiși către prăpastie. Este de datoria mea să spun lucrurilor pe nume. Funcția pe care mi-au dat-o colegii mei, într-un Congres, mă obligă să blochez moartea partidului, sub povara problemelor unor lideri”, a spus Zgonea, conform Agerpres, la sediul central al PSD.

În opinia sa, PSD-ul trebuie să fie condus de oameni integri, decenți și responsabili. „Trebuie să explicăm oamenilor, în campanie, de ce trebuie să fim realeși. Asta e opinia mea și nu mi-o schimb. Să nu credeți că n-am mai trecut prin astfel de momente. Sunt și rămân un membru fidel. Dacă mi se retrage sprijinul, mă supun deciziei lor”, a completat Valeriu Zgonea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998