CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Ziar american, întrebare-cheie: de ce activiștii palestinieni nu denunță atrocitățile Hamas?

27 comentarii / 3295 vizualizări / 14 octombrie 2023

”Cel mai mare șoc din această săptămână, în afară de amploarea și brutalitatea atacului terorist al Hamas din Israel, a fost că prea puțini activiști palestinieni din lumea occidentală au fost dispuși să-l denunțe”, scrie publicația americană Breitbart.

”Activiștilor pro-palestinieni nu pare să le pese că teroarea Hamas – și sprijinul lor pentru aceasta – a înstrăinat o mare parte din lumea civilizată. În general, ei nu aduc nici măcar critici superficiale față de violența împotriva civililor(…) Unii activiști pro-palestinieni pur și simplu pretind că atrocitățile nu s-au întâmplat niciodată. Dezbaterea bizară din această săptămână dacă bebelușii israelieni au fost „decapitati” sau uciși într-un alt mod a fost o încercare a activiștilor pro-palestinieni de a respinge întreaga poveste, inclusiv masacrul de la festivalul de muzică.

În al doilea rând, unii activiști salută cu cinism violența, știind că răspunsul israelian va duce probabil la o mai mare simpatie internațională pentru civilii palestinieni, întărind ideea că palestinienii sunt victimele unei forțe militare devastatoare, susținute de SUA.

În al treilea rând, și cel mai important, este faptul că unii oameni care sunt de partea palestinienilor găsesc violența pe placul lor(…) Întrucât scopul lor este distrugerea Israelului, violența împotriva civililor israelieni este lăudabilă, deoarece i-ar putea determina să fugă complet.
Dacă cauza palestiniană ar fi una serioasă, activiștii ar face mai mult decât să manifeste în favoarea atacurilor teroriste. Dar singura dată când scot capul este în „Ziua Nakba” sau când palestinienii ucid israelieni.
Ce fel de țară își doresc? Nu există niciun răspuns. Poate nici nu a existat vreodată unul” mai scrie publicația americană. (B.T.I.)

foto: unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

27 Comentarii

 1. ÎNTREBARE-CHEIE: DE CE JURNALISTII AMERICANI NU DENUNȚĂ ATROCITĂȚILE ISRAELULUI?
  Oare pentru că unii americani care sunt de partea evreilor si găsesc violența acestora impotriva civililor palestinieni pe placul lor?

  • breitbart e un site jidovesc

  • Sau nu cunosti nici acest raspuns?

 2. Subscriu Florins! Iar asa zisele atrocități s-au făcut cu concursul serviciilor secrete evreiești și amerloce, organizatoarele acestei mascarada sângeroase pentru a epura etnic tot teritoriul palestinian Gaza,, „intamplator” bogat și în petrol.

 3. Raspunsul organizatiilor pro-palestiniene din intreaga lume, demonstreaza ca palestinienii au copiat modul de riposta prin organizatiile evreiesti din lume, in momente cheie. Este evident ca mass media iudeo-occidentala este controlata si duce o campanie de diabolizare a palestinienilor. Ghinionul vine de la retelele de socializare care modifica logica jocului controlat.

 4. Este o intrebare; de ce palestinienii din Gaza nu fac nimic impotriva Hamas? De ce nu fac manifestatii impotriva lor? Mai ales ca acestia actioneaza in virtutea a nimic; nu se poate spune ca urmeaza Coranul. Nu cred ca acolo scrie : omoara, detoneaza, rapeste. Nu-i iubesc nici pe palestinieni, din moment ce tot ceea ce fac este impotriva lor, nu pentru ei. De ce (de ex.) le-au taiat tevile de apa, donate de occidentali, pentru a-si face rachete?

  • Palestinienii din Fasia Gaza simpatizeaza Hamas. Hamas reprezinta latura luptatoare a rezistentei palestiniene. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte se aplica si viceversa. Ne-evreii au invatat ca in lupta cu evreii invadatori trebuie sa aplice aceleasi sitem de valori ale iudaismului. Razbunare a fost cuvantul rostit de toti oficialii evrei ai Israelului in acetse zile. Israelul declanseaza acum un jihad iudaic.

   • Te-a intrebat cineva ceva. Mai esti si idiot.

    • Spune drept si lasa comentariile la vrajeala.

     • Caci nu toata lumea e obsedata de Simion (ca are ala maciuca mare) precum cretinul care posteaza mizerii permanente pe aici. Tu, deci.

     • AURoLacul de la 11:45 îl iubește cu pasiune pe Simeon gură de AUR. Are icoana-poza-de-campanie a lui la capătul patului și pupă perversu in fiecare noapte bluzițele zeului lui sperând să guste și el din nectarul dulce dintre fesele israeliților colonizatori criminali de război asemenea idolilor lui.

      Cum zici ceva deva Simeon care face sluj la ovrei și de care e îndrăgostit aproape mai mult decât de iudeo-fasciști, cum sare lighioana turbată să-l apare și să înjure.

   • V-ati prins intre voi in boscheti, obsedatilor de Simion?

    • fiind niste terminati la cap, fara nici o treaba

    • să nu se vadă că lor rabia si scabia le-au infestat total creierul si corpul.

 5. stand bolnavi cu gandul numai la Maciuca lui Simion.

  • AURolacule ai gustat nectarul dulce zionist? Hai zi sincer, îl iubești pe colegul de partid Simeon gură de AUR dar îl și invidiezi.

   Ce mult ți-ar plăcea să stai și tu la fundul unui perciunat când se bălăngăne față-spate la zid ca un copil retardat cu ADHD și să guști și tu din dosul lui. În timp ce ăla ar plânge la zid tu ai jubila în extaz căci în sfârșit limba ta a ajuns acolo unde ți-ai dorit-o toată viața.

   Nu dispera boschetarule. Dacă o să tot postezi aici apărând slugărnicia pe care o fac goyimii din AUR la poporul ales o să promovezi și tu pe linie de partid și-o să ai ocazia să-ți îndeplinești visul.

   • mizerabilule

 6. Cabala continua cu panica dar nu le iese pasienta:
  ,,Prognoza echilibrului energetic până în 2026 arată o imagine alarmantă: producția de energie scade constant, iar importurile cresc. Și asta în condițiile în care autoritățile anunță investiții peste investiții în capacitățile de producție. În realitate, cu cât se închid mai multe termocentrale pe cărbune, cu atât România devine mai dependentă de importuri, alternativele fanteziste cu hidrogenul și regenerabilele adâncind și mai tare criza.’’
  https://www.national.ro/0pp/previziuni-sumbre-in-sectorul-energetic-productia-scade-constant-pana-in-2026-803908.html?unapproved=336134&moderation-hash=5dcbf140d9c224713b024e942fc15ad1#comment-336134

  Mass-media TICALOASA si VANDUTA mananca kk nemestecat ca sa fie platita de politruci din banii poporului roman.

  In alte articole aceeasi media TICALOASA si CRIMINALA spune ca eolienele si fotovoltaicele dau prea mult curent si din acest motiv baga in faliment sectorul energetic: NOAPTEA mintii retardate ! Dupa unicul neuron alterat al politrucilor CRIMINALI si al ZOIARISTILOR care au facut Fizica cu femeia de servicu, cand ai prea mult curent intri in faliment sau trebuie sa scazi pretul ?
  Va dura mult pana sa fie spanzurati toti CRIMINALII TRADATORI din Romania pentru ca sunt fara numar, fara numar !

  ADICA SE PUN PIEDICI CELOR CARE PRODUC ENERGIE VERDE SI APOI CRIMINALII TRADATORI si JEFUITORI SE PLANG CA SCADE PRODUCTIA de energie… CHIAR TOTI ZOIARISTII SUNT CRETINI CU MINTEA ALTERATA DE DROGURI si PROSTIE congenitala ?

  IN SCURT TIMP VOR APAREA CATEVA METODE DE PRODUCERE A ENERGIEI GRATUITE SI ABIA ATUNCI SECTOTUL ENERGETIC SATANIST VA INTRA IN FALIMENT, IN CADERE LIBERA, PENTRU CA OAMENII SE VOR DEBRANSA IN MARE NUMAR DE LA RETEAUA DE RAHAT A STATULUI ROMAN CRIMINAL SI JEFUITOR !

 7. ,,Europa se trezește. Scandal uriaș în Franța din cauza efectelor adverse ale vaccinului anti-Covid

  Din ce în ce mai mulți europeni își dau seama că au fost înșelați când li s-a propăvăduit vaccinul anti-Covid, sigur și eficient și, mai ales, fără efecte secundare. Ministrul Sănătății din Franța este vizat acum de mai multe plângeri penale, fiind acuzat de tentativă de fraudă în acordul la vaccinarea împotriva SARS-Cov-2, scrie publicația France Soir. În Franța s-au raportat sute de mii de efecte secundare, din care 25% grave…’’ https://www.national.ro/coronavirus/europa-se-trezeste-scandal-urias-in-franta-din-cauza-efectelor-adverse-ale-vaccinului-anti-covid-803909.html

 8. Nebunule ai vrea tu să proiecteze ceva în tine Simeon gură de AUR și stăpânii iudeo-fasciști ai AUR. Unul la un capăt și ceilalți la celălalt.

  Bă perversule nesătul asta vă învață bă la școala de partid? Bă nebunule încetează cu perversiunile astea spurcate că-i păcat și dacă află enoriașii nu-ți mai dau de pomană când îi alergi cu traista deschisă cerșind prin cimitire.

  • nimic din mizeriile pe care le scoţi din tine nu au făcut şi nu fac cei pe care îi acuzi.

  • La cum deschizi gura ca apucatul spre oameni, la ce te asteptai?

 9. Dupa ce George Simion s-a repezit in genunchi la Bibi Netanyahu sa-i pupe inelul, urmeaza Maricel Ciolacu. Rromii vor sa fie sclavi cu orice pret.

  • Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss

  • ma fac pe ordinul vostru securistic

 10. care te chinuie

 11. Ce spuneau CRIMINALII ,,romani’’ la începutul pandemiei…pana sa primeasca ordin de la Deep State Ca Covidul este de la liliacul criminal din China care zboara cu viteza luminii si infesteaza toata planeta plina de PROSTI.
  https://vk.com/video629036819_456239421
  Proba ca 5G este Covid 19
  https://vk.com/video629036819_456239619
  Moderna_a_patentat_Covidul_cu_3_ani_înainte_de_apariția_Pandemiei
  https://vk.com/video629036819_456239616
  Luciferaza din vaccinuri strălucește…
  https://vk.com/video629036819_456239529
  5G = Covid 19
  https://vk.com/video629036819_456239520
  Pentru doza 3 vaccin Covid există un cod 5G..!!!
  https://vk.com/video629036819_456239502
  Sânge de nevaccinat vs sânge de vaccinat
  https://vk.com/video629036819_456239501
  5G+Vaccin = Control Total
  https://vk.com/video629036819_456239406
  Testul PCR conține grafen – dovada
  https://vk.com/video629036819_456239401
  Gripa spaniolă vs Covid
  https://vk.com/video629036819_456239393
  Vaccinul generează radiație electromagnetică
  https://vk.com/video629036819_456239391
  Ingredientele vaccinului covid
  https://vk.com/video629036819_456239390
  Celule de fetusi umani avortați în vaccinuri
  https://vk.com/video629036819_456239387
  Copil din mamă vaccinată !
  https://vk.com/video629036819_456239370
  Vaccinații emit un cod numeric
  https://vk.com/video629036819_456239341
  Întâmpinarea ,,cu flori’’ a echipei mobile de vaccinare în India
  https://vk.com/video629036819_456239373
  GENERALUL EMIL STRAINU -Mesaj URGENT pentru Populatia Romaniei
  https://vk.com/video629036819_456239311

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998