CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ziarist de top: Basescu, platit regeste in campanie de catre Pandele

11 comentarii / 4598 vizualizări / 26 septembrie 2020

Jurnalistul Liviu Mihaiu lansează o acuzație-bombă în spațiul public, afirmînd, într-un comentariu pentru Mediafax, că Traian Băsescu a încasat sume uriașe în actuala campanie de la Florentin Pandele, soțul contracandidatei fostului președinte, Gabriela Firea.

Mihaiu scrie, astfel, că Nicuşor Dan are, nemeritat, un profil de personaj corupt, ”construit în timp, onctuos, de către oameni corupţi din politică şi serviciile secrete, mari beneficiare ale banilor negri din administraţie. Întrebaţi-l pe Pandele care are un anturaj plin de tot felul de securişti, începând cu Traian Băsescu, cel pe care îl admiră şi-l plăteşte regeşte, cum a făcut şi în această campanie”. De menționat că ziaristul a susținut aceeași idee a încasării de către Băsescu a unor mari sume de bani de la familia Pandele-Firea, în ultimele zile, și în cîteva postări pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Asa se explica si faptul ca basescu a afirmat despre D-na Primar General ca ar fi ,, cea mai corupta persoana ”care participa lam aceste alegeri !
  Pandele a platit ”gras” sa-si saboteze nevasta si a reusit !!
  Bravo neolegionarului liviu mihaiu care a punctat decisiv !!!

 2. Alo, DNA? Ii luati pe Pandele, Basescu, Liviu Mihaiu la intrebari ? Sau va bagati iar capul in nisip ca strutul ?! Coruptilor! Vindutilor!

  • Au început cu Plicușor. Vor să-și umple birourile cu muci.

 3. Conform rechizitoriului din dosarul Flota, Florentin Costel Pandele, în calitate de reprezentant al FPS în AGA de la CNM Petromin SA a adoptat mai multe hotărâri de vânzare pentru zece nave din flota comercială a României, provocând alături de alte 100 de persoane printre care și Traian Băsescu următoarele prejudicii:

  1. Nava „Baia de Aramă”, prejudiciu de 7,2 milioane USD
  2. Nava „Băneasa”, prejudiciu de 7,8 milioane USD
  3. Nava „Barboși”, prejudiciu de 11,2 milioane USD
  4. Nava „Baia de Criș”, prejudiciu de 7,3 milioane USD
  5. Nava „Bujoreni”, prejudiciu de 6,8 milioane USD
  6. Nava „Bârlad”, prejudiciu de 2,07 milioane USD
  7. Nava „Comănești”, prejudiciu de 27,42 milioane USD
  8. Nava „Cărbunești”, prejudiciu de 29,68 milioane USD
  9. Nava „Bobâlna”, prejudiciu de 7,5 milioane USD
  10.Nava „22 Decembrie”, prejudiciu de 27,4 milioane USD.

  Toți au scăpat de acuzațiile penale. Comisarul

 4. Nu se sesizeaza nimeni ? Ce mizerie !

 5. Ziaristul ăsta de top este un pupinbăsist de notorietate.

  Securitatea trăiește o dramă reală cu Pandele. Poate fi șantajat, dar se duc departamente întregi și nu merită, iar Firea nu poate fi agățată de nicio toartă. :))))))))))

 6. Liviu Mihaiu? Fost guvernator al deltei Dunarii? Prieten cu SOV? Mer om, mare caracter. Trageti apa!

 7. Da’ de cand a ajuns Liviu Mihaiu … ” jurnalist de top ” ? Inainte sau…dupa numirea sa ca GUVERNATOR al DELTEI DUNARII ??? Ori , dupa ce n-a mai fost nimic adica , fix ca inainte de-a incepe sa linga cururi politice ?

 8. Informatia lui Mihaiu nu poate fi probata. Mihaiu ii plateste politele lui Basescu. Fostul presedinte a spus public ca Mihaiu e guvernatorul lui Vantu. La scurta vreme Mihaiu era demis din fruntea Administratie Deltei si iesea la iveala ca Vantu a platit 2 milioane de euro pentru ca Mihaiu sa fie numit guvernator. Un milion premierului Tariceanu si celalalt, presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. In calitate de guvernator, Mihaiu a semnat un document in favoarea lui Vantu, respectiv, amenajarea unor tancuri plutitoare de carburat, ca Vantu sa-si poata face plinul barcilor lui de superviteza. Mihaiu se dadea mare ecologist, dar nu l-am vazut in vreo poza cu un pui ranit de pelican in brate. In pozele de guvernator, apare conducand barci de mare viteza, in Delta Dunarii, rezervatie UNESCO. Daca iubea natura si nu banii lui Vantu, doua lucruri trebuia sa faca Mihaiu: sa interzica pescuitul in Delta pe o perioada de 10 ani si circulatia cu barci de mare viteza. Lipovenii pot sa-si amenajeze propriile balti, din care sa pescuiasca pentru nevoi personale.. Tariceanu a fost albit de procurori lacomi (cu un milion de euro poti cumpara intreaga Curte de Casatie), Mihaiu a ajuns „ziarist de top”, Vantu isi linge ranile, iar Delta moare incet, calcata de barcile de viteza ale cocalarilor de la Capitala.

  • Adrian Panaite a scris un articol prin 2009-2010, probabil „Economie prost întocmită”.
   Descrie problema electoratului românesc vs Securitate, în timp ce voi, bolșevicii, abia rămâneți cu 3 lei după achitarea răților, Securitatea dezvoltă infrastructura pentru iahturile mafiei securiste.
   În ciuda evidenței, vă duceți țeavă să votați mafia securistă să vă aducă nilște austeritate pentru prostuți în timp ce mafioții lărgesc ușor cureaua cu 2-3 parcări de iahturi noi. :)))))))

 9. Nu inteleg, Care-i mai cocalar, Mihaiu sau Basescu? Sau amandoi imoreuna cu cocalarul Vantu ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998