CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ziarist Deutsche Welle, reclamat la sefii germani pentru articole pro-americane

1 comentariu / 2383 vizualizări / 16 mai 2018

Un ziarist de la Deutsche Welle a descoperit pe pielea lui că democrația nu e asimilată în mod obligatoriu de orice cetățean occidental, nici măcar unul german, țară-fanion a Europei.

Analistul Petre M.Iancu s-a trezit, astfel, reclamat ieri de către un cetățean german la conducerea postului Deutsche Welle pe motiv de atitudini critice la adresa politicii germane și etichetat drept ”habarnist rupt de realitate”.

Dezvăluirea e făcută chiar de jurnalist, pe Facebook:
”Cum arată produsul calomniatorului şi delatorului de duzină afişat în Germania de azi? Cum se articulează tentativa astupării gurii jurnalistului independent din vest? Încercarea amuţirii lui, de la Ceauşescu, Ion Iliescu şi Petre Roman încoace trece prin varii forme de tentative de intimidare, denigrare şi înjosire. Un denunţ mincinos tipic încearcă, în conformitate cu direcţia linşajelor televiziunilor oligarhiei, să-l portretizeze pe gazetarul care se străduieşte să spună întotdeauna adevărul drept „antigerman”. Ca de pildă în această turnătorie, reprodusă integral şi în original, în toată splendoarea ei irepetabilă:

„In calitatea mea de cetatean german as dori sa protestez pentru faptul ca citind articolele de pe aceasta publicatie germana, ma simt jignit citind articole politice in care politica statului Germana este criticata pe nedrept de niste habarnisti rupti de realitate, cum este Dl. Petre M. Iancu care scrie articole cu un continut anti-german, dar foarte pro-american, si deasemenea batjocoreste personalitati politice de varf ale Germaniei. Eu cred ca cineva care este platit de o publicatie germana nu ar trebui sa si bata joc de Germania, tara care-l plateste eventual ca sa prezinte punctul de vedere al majoritatii cetatenilor germani si nu aiureli mincinoase roade aiurite ale mintii sale de dusman al Germaniei!”…”.

Petre M.Iancu s-a remarcat în ultimele zile, reamintim, prin criticarea adversarilor ideii mutării ambasadelor europene la Ierusalim, după modelul celei americane. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Heil bah, boule german, si la gara la Auschwitz!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998