CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ziaristul Gheorghe Voicu s-a stins la doar 59 de ani

1 comentariu / 4173 vizualizări / 7 octombrie 2017

Ziaristul Gheorghe Voicu a încetat din viață în noaptea de vineri spre sîmbătă, anunțul fiind făcut pe Facebook de vărul său, ziaristul Florian Gheorghe.

“S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind același surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând lașa boală ce l-a ales și pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o știută nimănui. S-a dus nelăsându-mi ocazia sa-i mulțumesc, a avut grijă de familia noastră pe când eu visam și umblam în lume.Sâptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacție și-ți dă o funcție, să nu te duci acolo!”, a mai scris jurnalistul.

Gheorghe Voicu a fost Redactor șef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul condus de directorul Ion Cristoiu a atins recorduri absolute în vânzări și popularitate. El a mai fost Redactor-șef la ziarele «Național», «7Plus», «SuperMagazin», de asemenea la principalele programe de știri ale Antena 1 – «Observator».
Prietenii ori foștii colegi din presă își pot lua rămas-bun de la el mâine, în cimitirul nou din comuna Pantelimon – în imediata apropiere a Bucureștiului – procesiunea de înhumare urmând să aibă loc duminică, orele 14.00.

foto: Bogdan Tiberiu Iacob

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Dumnezeu sa-l ierte.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998