CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Zilele urmatoare, David va inota la Otopeni pentru noi medalii. Daca va avea unde!

0 comentarii / 1458 vizualizări / 28 iunie 2022

Mai e o săptămînă pînă începe în România Campionatul European de Înot pentru Juniori, cu starul David Popovici în prim plan, și se ridică o mică problemă: unde vor înota sportivii europeni, dat fiind că la complexul de natație din Otopeni sunt nori negri de toată frumusețea?

Zilele trecute, presa semnala că înainte cu doar cu cîteva zile înainte de campionat, cel mai mare complex de natație din țară, din orașul Otopeni, unde e programată competiția, nu este 100% funcțional nici la un an de la recepția lucrării. Branșamentele la utilități ar fi întîrziate, iar primăria s-a apucat abia zilele trecute să organizeze concursuri de angajare pentru administrarea complexului.

Deputata AUR de Ilfov, Gianina Șerban, a adresat azi o interpelare parlamentară pe această temă ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, în care afirmă că există informații conform cărora circuitele de climatizare și de alimentare cu apă rece ale acestui complex nu funcționează la cote optime.

Contactată de Inpolitics, consiliera locală din Otopeni, Gianina Lazanu (USR), confirmă la rîndul ei că sunt probleme.
Lazanu afirmă că primăria condusă de liberalul Silviu Gheorghe e lipsită de transparență pe subiect: ”Am făcut o interpelare către primar în care am cerut să mi se dea informații despre starea complexului, spre exemplu dacă s-a obținut autorizarea ISU sau legate de stadiul angajărilor personalului care va asigura serviciile unui complex mare, de cca.50 de milioane de euro. Nu am primit răspuns oficial, mi s-a spus doar verbal că s-ar fi primit acea autorizație, fără să am confirmare. Apă în bazine este, nu știu dacă sunt probleme la circuitele de alimentare și încălzire. Am cerut și CV-ul directorului complexului, angajat recent, să mă lămuresc ce-l recomandă pentru post. Sigur e un lucru, anume că la campionatul european de peste cîteva zile, organizarea va fi pe mîna unor persoane proaspăt angajate, care abia vor fi aflat, dacă vor fi aflat, unde e WC-ul complexului”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

UPDATE: La o zi după publicarea materialului, primăria Otopeni a răspuns oficial consilierei locale Gianina Lazanu, precizînd că a fost luată autorizația de securitate la incendiu și că de organizarea competiției se va ocupa Federația Română de Natație.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998