CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zoe Petre: ”Cezar Preda reface ”drepturile” fundamentale ale securistilor!”

0 comentarii / 1794 vizualizări / 17 octombrie 2011

Modificările pe care Cezar Preda le-a elaborat la legile siguranței ”refac ”drepturile” fundamentale ale securiștilor”, afirmă analistul politic Zoe Petre, pentru Inpolitics.

”Marile conflicte dintre palatele Victoria și Cotroceni, în vremea guvernării Tăriceanu, au fost cauzate taman de legile siguranței naționale. Renate Weber și-a dat demisia de la Cotroceni din această pricină. Eu cred că Cezar Preda a preluat exact proiectul SRI, cel pe placul președintelui Traian Băsescu. Ce nu înțeleg eu este de ce acest proiect nu a fost preluat din prima de Guvern, dacă tot este pe placul șefului statului.

Modificările cu care a defilat Cezar Preda presupun refacerea drepturilor fundamentale ale securiștilor. Asta au încercat serviciile și pe vremea președintelui Emil Constantinescu. Serviciile au venit și la noi cu tot felul de oferte pentru a câștiga prerogative. Au fost date pe ușă afară. Nu poți să vorbești despre terorism în niște termeni atât de severi, de parcă am fi în America. Ai băga în spaimă o țară întreagă. Una peste alta, cui îi e dor de Ceaușeascu, să se uite la Băsescu”, concluzionează Zoe Petre. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998