CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zoe Petre: „La vot, un prost este egal cu un destept”

0 comentarii / 1948 vizualizări / 5 iunie 2012

„100 de deştepţi care nu votează n-or să facă niciodată cât un singur prost care votează”, afirmă analistul politic, Zoe Petre.

„De luat aminte! Valabil pentru toţi! La vot, un prost este egal cu un deştept. Dar doi proşti nu sunt egali cu doi deştepti, pentru că, din doi deştepti, unul n-o să vină la vot, fiindcă i se pare că totul e lipsit de sens. Trei proşti nu fac nici atât cât trei deştepti, pentru că, din trei deştepti, unul are probleme existenţiale şi nu vine la vot, iar altul e sigur că o să iasă tot ăia şi n-are sens să se mai ducă. Patru proşti contra patru deştepţi? Exclus! Din patru deştepti, unul n-are Mercedes şi i se pare că n-o să se schimbe nimic, altul ştie oricum cine o să iasă, iar al treilea preferă să adoarmă la un film bun de cinematecă.
Asta e democraţia: 100 de deştepti care nu votează n-or să facă niciodată cât un singur prost care votează!!! Nu te duci la vot? Lasa ca se duc ai lor! „Fraierii” cumpărați cu sacoșe electorale și promisiuni aiuristice iți vor decide soarta. Ție și copiilor tăi. In veacul vecilor, amin!”, scrie Zoe Petre, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998