CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zoe Petre: ”PNL trece printr-o criza masiva de crestere”

0 comentarii / 1594 vizualizări / 29 ianuarie 2013

PNL se vede acum confruntat, pentru prima dată după 1989, cu o criză majoră de creștere pe care este nevoit, volens-nolens, să o parcurgă, afirmă analistul politic Zoe Petre.
”Inițiator al unui proiect de alianță de mare anvergură, Crin Antonescu a orientat acțiunea PNL către un scor calitativ diferit, astfel că PNL se vede acum confruntat, pentru prima dată după 1989, cu o criză majoră de creștere pe care este nevoit, volens-nolens, să o parcurgă.
Asta presupune cel puțin trei paliere de acțiune: un mare efort de mediatizare pentru a spori notorietatea celor promovați recent în guvern și parlament; un efort organizatoric de mari dimensiuni pentru a suplini lacunele inevitabil create prin aceste recente promovări; în fine, dar nu în ultimul rînd, un efort bine susținut de spirit critic pentru a lărgi baza de masă a partidului. E foarte important, din acest punct de vedere, să fie atrași în activitatea politică membri noi, nu transfugi de la partidele de opoziție, de preferință persoane educate, calificate, și nu foarte oportuniste. Confruntate cu aceste dificile priorități, oganizațiile locale vor avea mult mai puțin răgaz pentru mărunte meschinării”, scrie Zoe Petre, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998