CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zoe Petre: ”Razboiul mafiot din PDL s-a soldat cu arestari la vama”

0 comentarii / 1455 vizualizări / 9 februarie 2011

Explozia de arestări de prin vămile patriei are menirea de a-i face pe români să uite de coalizarea opoziției, dar, totodată, reprezintă și episodul unui război mafiot, între clanurile rivale din PDL, coordonate de Gheorghe Falcă, Vasile Blaga și Sorin Frunzăverde, susține analistul politic Zoe Petre.

”Explozie de arestări”
”Nu pot să nu dau dreptate tuturor celor care denunță explozia de arestări aero-purtate de prin vămile patriei ca pe o operație de zgomot și lumini, menită în primul rînd să orbească publicul atîta cît să uite de coalizarea opoziției. Dar geografia acestor operații spectaculoase îmi sugerează și alte planuri, ceva mai puțin vizibile.
”Famiglia Falcă, păstorul Blaga și Ducatul Frunzăverde”
Vestul țării era pînă de curînd împărțit între cîteva mari clanuri PDL: famiglia Seculici/Falcă, cu centrul la Arad și ramificații în Palatul Victoria (Igaș, Funeriu); feuda Oradea, păstorită de mai bine de 20 de ani de Vasile Blaga – și ea cu reprezentanți în guvern; și zona Caraș, adică ducatul Frunzăverde. Or, ce vedem pe o hartă a acestei fărîmițări feudale in progress, dacă nu demantelarea rețelelor Frunzăverde de către mafia arădeană? Probabil că Blaga ori se sperie, ori urmează la rînd. În est nu mai am nimic de zis, a spus destule dl. Flutur. Aflu de prin ziare că s-ar pregăti surprize și pentru Adriean Videanu, în afacerea Daimler. Între timp, bugetul Ministerului dezvoltării se tot dezvoltă…”, scrie Zoe Petre, pe blog-ul propriu. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998