CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Zuckerberg băgat în corzi de republicani: Ai bătut palma cu FBI contra lui Trump?

2 comentarii / 1801 vizualizări / 30 august 2022

Doi republicani din Senat doresc ca Facebook să spună dacă FBI a discutat cu platforma de socializare, în timpul campaniei din 2020, despre laptopul lui Hunter Biden, despre afacerile sale și despre „dezinformarea rusă”, citând declarații revelatoare făcute într-un podcast de către patronul Mark Zuckerberg.

Senatorii Charles E. Grassley, din Iowa și Ron Johnson, din Wisconsin i-au transmis lui Zuckerberg, că afirmațiile sale din podcastul lui Joe Rogan i-au făcut să se întrebe dacă platforma de socializare nu a fost cumva presată de FBI să cenzureze informații despre fiul președintelui Biden.

„Păreați să indicați că, urmare a presiunii FBI, Facebook a luat în cele din urmă măsuri de cenzurare a articolelor cu știri despre informațiile din laptopul lui Hunter Biden. Mai exact, ați spus că „distribuția” acelor articole pe Facebook a fost diminuată și ați explicat că „vizibilitatea și fluxul de știri au fost ceva mai reduse. Deci mai puțini oameni au văzut-o decât ar fi trebuit”, i-au scris senatorii lui Zuckerberg. „Dezvăluirea dumneavoastră că Facebook a luat măsuri pentru a cenzura informațiile despre Hunter Biden de pe platforma sa, pe baza îndrumărilor FBI, ridică și mai multe întrebări cu privire la acțiunile FBI cu privire la laptopul lui Hunter Biden.” relatează azi ziarul The Washington Times. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Victor Davis Hanson: FBI Should Be Broken Up, Agents Moved to Other Departments

  2. fbi a devenit anexa partidului democrat, gestapo-ul lui biden. cenzura, politie politica impotriva lui trump etc. biden a invatat bine de la vladimir putin cum se haituiesc si se persecuta adversarii politici…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998