CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ludovic Orban anunta ca nu mai candideaza la Parlament

1 comentariu / 4830 vizualizări / 28 septembrie 2016

După 20 de ani neîntrerupți în parlament, liberalul Ludovic Orban anunță public că nu mai candidează în alegerile din iarnă.

”In ultima vreme au aparut foarte multe barfe, zvonuri, discutii referitoare la ce voi face la alegerile parlamentare. Recunosc ca am avut foarte multe discutii pe tema asta , ca am primit oferte, ca am reflectat, la propunerea multor prieteni, la o candidatura independenta, ca au existat discutii in PNL privitoare la posibila candidatura a mea si a altor colegi pe listele PNL.
Decizia mea este de a nu imi depune candidatura in alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Sunt profund nedreptatit de ceea ce mi s-a intamplat. Acuzatiile impotriva mea sunt total nefondate. Cu toate acestea, pana cand instanta nu se va pronunta, nu voi candida pentru nicio functie publica.
Raman liberal si membru al PNL, ma voi implica in continuare in promovarea ideilor liberale si in sustinerea PNL. Sunt convins ca PNL astazi este singura forta politica ce poate invinge PSD si poate asigura o guvernare rezonabila pentru Romania.
Cred ca orice persoana publica aflata in situatia mea ar trebui sa faca ce fac si eu” scrie liberalul pe Facebook, aluzia la Vasile Blaga fiind mai mult decît străvezie. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. When I orilniagly left a comment I clicked on the Notify me any time new comments are added checkbox and now each and every time a comment is added I get 4 messages with the exact same comment.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998