CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Ambasadorul Muraru plătește pentru consiliere 50.000 de dolari lunar unei firme americane

7 comentarii / 3012 vizualizări / 13 iulie 2023

Ambasada României în Statele Unite, sub semnătura ambasadorului Andrei Muraru, a contractat serviciile uneia dintre cele mai mari case de avocatură din lume, firma americană Arnold & Porter Kaye Scholer LLP (″Arnold & Porter″), aceasta urmând să ofere sprijin în ″implementarea agendei″ misiunii diplomatice românești la Washington. Informația bombă e lansată de publicația Profit.ro, care mai scrie că aranjamentul are o durată inițială de 6 luni, cu posibilitate de prelungire.

La această sumă se vor adăuga onorariile individuale ale avocaților, consultanților și altor profesioniști ai firmei americane, pentru munca efectivă prestată în beneficiul misiunii diplomatice românești, tarifată la oră. Documentul nu menționeză cuantumul tarifelor orare respective. De asemenea, ambasada României la Washington le va rambursa oamenilor de la Arnold & Porter toate eventualele costuri de transport, cazare, masă, expedieri poștale, procesare de date sau generare de documente apărute în cursul activității lor în folosul clientului instituțional român. Facturile vor fi trimise lunar și vor avea un termen de plată de 30 de zile, mai scrie publicația.

Reamintim că același Andrei Muraru plătește lunar o chirie de 21.000 de dolari pentru una dintre cele mai opulente reședințe diplomatice, cu 46 de camere și 8 băi. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Poporul roman spune „obrazul subtire, cu cheltuiala se tine”. Dar noi adaptam – obrazul gros al neamului prost
  costa cat nu face. Sa plateasca din leafa.

 2. Complaint filed with Dept. of Education over antisemitism at US university
  The students filed the complaint with the assistance of Arnold & Porter Kaye Scholer LLP alongside the Louis D. Brandeis Center for Human Rights Under Law, in collaboration with the JNF and Hillel.
  https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/complaint-filed-with-dept-of-education-over-antisemitism-at-us-university-646741
  Jonathan Gleklen Chair of Arnold & Porter’s U.S. Antitrust Practice, Former Chair of the ABA Antitrust Law Section, and Former Chair of the Anti-Defamation League DC Regional Board. Washington, District of Columbia, United States
  Avocat antitrust cu experiență și lider al grupului de practică antitrust al Arnold & Porter din SUA. Fost președinte (2021-2022) al Secțiunii de drept antitrust al Asociației Baroului American și fost președinte (2018-2022) al Consiliului Regional D.C. al Anti-Defamation League, principala organizație pentru drepturile civile a națiunii dedicată luptei antisemitismului și tuturor formelor de ură.
  https://www.arnoldporter.com/en/people/g/gleklen-jonathan

 3. Anti-Defamation League (ADL), cunoscută anterior ca Anti-Defamation League of B’nai B’rith, este o organizație internațională non-guvernamentală evreiască cu sediul în Statele Unite, specializată în dreptul drepturilor civile. A fost fondată la sfârșitul lui septembrie 1913 de către Ordinul Independent B’nai B’rith, o organizație de serviciu evreiesc, în urma condamnării litigioase pentru crimă a lui Leo Frank. ADL s-a despărțit ulterior de B’nai B’rith și a continuat ca organizație nonprofit independentă în conformitate cu secțiunea 501(c)(3) din SUA. CEO-ul său este Jonathan Greenblatt, care l-a succedat lui Abraham Foxman în iulie 2015. Foxman a ocupat acest rol din 1987.

 4. Unde linge si papa el in dos mereu si unde ii reclama pe romani.
  Ca si Aurescu pama recent, si Muraru face politica Externa a romanilor pe mana iudaica.

 5. ..sa plateasca din banii lui! Ca asta-i un bandit, ca si frate-sau, stim deja demult. Stim cine sunt ei si carei planul, ne am cam prins..
  De acum e o chestiune, de cat de repede ii putem da afara si trimisi la locul lor. Pana una alta, KWJ este protectorul lor moral, i-a numit si i a tolerat, ca sa faca ce fac din totdeauna – sa vampirizeze poporul de care s au lipit ca si capuse..

 6. Acesti frati Muraru,unul ambasador si celalat consielier prezidential parca,sunt de neclintit.Probabil agenti SUA ca multi altii.Vezi demisia lui Helvig la scurt timp dupa vizita in state pe motiv de „rezolvare a proiectelor propuse la numire.”Care erau acele proiecte nu stie numeni. Mai bine se dadea bolnav.Cine a facut o evaluare a eficientei ambasadelor in promovarea imaginii Romaniei in lume?.Onanis care coordoneaza politica externa a facut un bilant,ceva evaluari?Bani aruncati pe ambasade fara rezultat,va amintiti de Dl. care ridica osanale lui Udrea de ziua ei de nastere si care gurile rele din presa spuneau cum se defata cu sampanie in cada de baie ,Baconschi pe numele lui.?

 7. Good goy Muratu ! Zis si „Paduchele” !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998