CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Arafat se clatina: pandemia devine o afacere 100% pesedista

10 comentarii / 4607 vizualizări / 24 noiembrie 2021

Controlul pandemiei va suferi mutații totale în perioada imediat următoare, după validarea guvernului Ciucă, prin aceea că el devine o afacere sub controlul PSD, iar poziția lui Raed Arafat începe deja să se clatine serios.

Scriam în martie, în premieră, despre conflictele politico-financiare care au dus la bizara blocare a campaniei mediatice pro-vaccinare, cu rezultatele bine știute azi, cînd suntem coada Europei la vaccinări.
Problema apăruse de la falia dintre factorii responsabili: în timp ce ministerul Sănătății era la USR, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid 19 (CNCAV) era în subordinea Secretariatului General al Guvernului și sub coordonarea unui colonel MapN apropiat de generalul Nicolae Ciucă, iar CNSU-ul lui Arafat ținea de MAI.

Neînțelegerile pe distribuirea zecilor de milioane de euro către presă au sfîrșit prin a lichida complet campania.
În noua configurație a guvernului, însă, atît Sănătatea, cît și SGG și MApN se regăsesc sub aceeași pulpană, cea a PSD, care va deține controlul deplin asupra măsurilor împotriva pandemiei.
Raed Arafat, de la MAI, rămîne unicul bastion în afara controlului pesedist, dar asistăm deja la o ofensivă împotriva sa din partea noului ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, care spune că e anormal ca CNSU să aibă un rol major în pandemie. Un meci care se va încinge în mod categoric în zilele următoare și cu șanse slabe pentru Arafat de a-și menține poziile de forță din ultimul an și ceva. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Arafat sa mearga la el acasa (Palestina) si sa organizeze treaba acolo. Noua ne o ajuns prezenta lui. Nu vrem sa l mai vedem / auzim!

  • Esti idiot!cand tu o sa fii in stare de ceea ce a facut Arafat ptr tara ,prin SMURD atunci sa deschizi gura…
   Nu cred ca de TINE are cineva,marș!

   • Vasile, prost mai ești, jivină mică și needucată. Vezi că nu vorbești cu mă-ta!

 2. Eeh, lasati ca nu s-a facut nimic pt Sanatate, doar vaccinare de dimineata pana seara auzeam. Iar Rafila are dreptate: CNSU se substituise de mult timp ministerului sanatatii, care nu era preocupat decat de privatizarea domeniului si in rest nimic. Fiecare autoritate cu atributiile ei. Pe Arafat nu l-a clatinat nimeni, doar s-a spus ce atributii ii revin.

 3. Nu e niciun meci. Pur si simplu Rafila are dreptate. Anomalia a fost sesizata de multa lume.
  Dupa cum o anomalie inca si mai mare e faptul ca MApN se ocupa de chestiune, iar un doctoras-colonelas de provincie se ocupa de o chestiune vitala pentru romani. De unde si pana unde? Nu vede nimeni ca acest Fgeorghita e un impostor? Ba da, dar curajul cam lipseste. Boala veche la romani
  Tara de arnauti, poterasi si securasi

 4. Si asa a fost prea mult timp favorizat. Sa ramana cu smurd-ul; sa nu mai fie nici secretar de stat. Fiecare ar trebui sa stea la locul lui, sa nu se intinda mai mult decat il tine plapuma. Sa vedem daca dorinta va deveni realitate. ca in colonie fiecare sluga are stapanul ei. A lui al rahat , cine o fi?

 5. L am vazut si pe Rafira, aseara, cat de condenscendent era, in pregatirea de a i da un sut in fund lui Arafat asta. Daca trec de primul impuls – ala care zice, cine ma -sa ii si rahatul asta, de ne tot codim sa l dam afara, atunci constatam inca odata, cat de insurubati sunt astia din toate serviciile straine in structura statului roman. Sper sa le facem vant cat mai curand!

 6. Daca militarul Ciuca va impune green pass la locul de munca si alte aberatii, il vom regreta pe Arafat si toata lumea va vota AUR la urmatoarele alegeri. Parlamentul Romaniei ar face bine sa initieze audieri in cadrul initiativei Nuremberg 2.0, asa cum au inceput omologii lor polonezi. De ce Polonia poate, iar Romania nu, desi stapanul american este acelasi ?! A se urmari pe you tube sedinta comisiei parlamentare poloneze in care este audiat Rainer Fuellmich.

 7. De cate ori să vi se spună că este evreu . S-au publicat dovezi .

 8. Vasile ,ce a facut Arafat pentru tara in afara ca si-a umplut,ca multi altii,buzunarele pe aici?Sau asa ti s-a spus la TV?Dezvolta subiectul..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998