CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Aranjamente electorale? PNL va inaugura Muzeul Holocaustului in campania din 2024

11 comentarii / 2493 vizualizări / 12 iulie 2022

După ce președintele Klaus Iohannis și-a manifestat anul trecut iritarea față de tergiversarea construirii Muzeului Holocaustului, iată că lucrurile s-au aranjat și PNL, prin deputatul Alexandru Muraru, anunță că inaugurarea va avea loc în toamna anului 2024, adică fix în campania pentru prezidențiale și parlamentare. Amenajarea, proiectată să coste cca.40 de milioane de euro, se va face din banii de la PNRR.

”Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România va fi inaugurat în toamna anului 2024. A fost stabilit câştigătorul concursului internaţional de soluţii pentru amenajarea expoziţiei permanente şi a spaţiilor conexe ale Muzeului Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România (MNIEHR)” anunță Muraru într-o comunicat.
”Dacă toate aprobările şi următoarea licitaţie, pentru execuţia proiectului, se vor încadra în calendarul stabilit, muzeul va fi inaugurat în toamna anului 2024. Concursul de soluţii pentru amenajarea expoziţiei permanente şi a spaţiilor conexe ale MNIEHR a fost câştigat de un grup format din două firme din România şi una din Israel. Muzeul va funcţiona în clădirea Banloc-Goodrich, situată pe Calea Victoriei nr. 218. În urma demersurilor pe care le-am iniţiat în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pe lângă Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, această investiţie, în valoare estimată de 38,7 milioane euro, va fi prinsă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă” mai spune Muraru. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Căci 15.000 de noi „supravietuitori ai Holocaustului” din Israel vor primi rente lunare de la statul roman, în afară de cei care primeau deja „indemnizaţiile” din partea României, şi în afară de altii evrei din restul lumii care se înscris în 2021 să primească şi ei bani de la România ca „urmaşi ai supravieţuitorilor Holocaustului“ (evreii ce au trăit în România sau „sub ocupaţia” acesteia la război):
  https://inpolitics.ro/acord-istoric-15-000-de-supravietuitori-ai-holocaustului-vor-primi-rente-lunare-de-la-statul-roman_1825979486.html

 2. Le urez anti-românilor de la PNL (Partidul Neonazist Liberticid) să ajungă la 3.14% în 2024.
  Iar de acolo… direct la groapa de gunoi a istoriei!

  • Doamne ajuta!

 3. Scroafa-i moartă în coteț iar baba se piaptănă!

  • Babo

 4. Asteptam cu interes sa vedem ce scor va inregistra pnl-ul la alegerile din 2024.
  Asteptam cu si mai mare nerabdare, sa vedem cum va veni Valeriu Stoica, sa ne imbrobodeasca si sa ne convinga ca sansa Romaniei e pnl.. bla-bla..

 5. Pe când o anchetă profundă despre acest Muraru. Cine l-a instruit și racolat și de ce.

  • gemeni, învăţaţi cu poziţia 69 de prunci.
   Doi mu……isti.

   • doua sifoane, doua sagetzi

  • Nu e clar ca sunt agenti Mossad?

 6. in ultimii ani, desi a debutat ca sorosist
  Amandoi, si Marius Oprea si Tismaneanu, dezvaluie rapacitatea bolnava din fratii Muraru, dar presa nu mediatizeaza declaratiile si dezvaluirile lor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998