CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ce au in comun Cristiano Ronaldo, Antonio Banderas si Nicolae Popa-Gelsor

4 comentarii / 3277 vizualizări / 16 februarie 2019

Răspunsul e simplu: în caz de nevoie, nu folosesc transportul destinat călătorilor de rînd, ci avioane private de lux.
Nicolae Popa a fost adus în țară în aprilie 2011, conform relatărilor de atunci ale presei, cu un avion aparținînd companiei Țiriac Air, modelul fiind Gulfstream Aerospace G200, pentru care contribuabilul român a plătit, cu sau fără sprijinul lui Sebi Ghiță, o sumă uriașă, cu cinci zerouri în dolari.
Măcar știm că escrocul a avut un drum lin și confortabil: modelul Gulfstream Aerospace G200 este preferatul starurilor, un exemplar fiind achiziționat de nou de către Cristiano Ronaldo, în timp ce Antonio Banderas s-a mulțumit cu unul second-hand.
Prezentăm alăturat cîteva imagini cu interioare de G200 asemănătoare celui de care, din motive nici pînă azi elucidate, a beneficiat parte condamnatul penal Nicolae Popa. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Dreptate pentru proști, spectacol asigurat de mafia SRI din banii bidonului Securității lui Coldea, Sebi Ghiță, aceiași securiști care mi-au trimis astăzi doi milițieni în jurul garsonerei să ia pulsul muiei.

  2. În loc să țin cu Popa (din patriotism), țin cu Banderas. Văzui că-i și modest, se mulțumește cu un avion second-hand…

  3. 1. Avionul e al unei firme a lui Țiriac, general în SIE. 2. Popa nu a călătorit de bună voie, ca și ceilalți doi. 3. Ghiță a plătit cea mai mare parte din costul/factura închirierii avionului. Toți uită că operațiunea comandată de Coldea și executată de Chioveși, a avut drept scop realegerea Băsăului, printr-o așa zisă lovitură de imagine..Țapul (capra) ispășitoare a ajuns acum Ciorduța, care se crede mare porcuror european, dar de care nu vor ști cum să scape mahării bruxellezi în câteva luni!:.Am zis!

  4. Cu toate astea, eu nu inteleg de ce a fost nevoie de tot acest circ cu Popa!Beneficiul de imagine a lui Basescu (daca a existat), putea sa se realizeze si daca Popa venea cu un avion de linie…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998