CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD, ipoteză fierbinte despre scandalul din PNL: Conflict declanșat ”din păduri”

4 comentarii / 2476 vizualizări / 14 martie 2023

”E an preelectoral și a început măcelul în PNL. Păruială tot mai mare. Deh, așa e cînd amîni reformele interne și intri în criză de timp. Așa e cînd pupi cu anii poala padișahului cotrocenist și crezi că asta ține loc de strategie politică. O mînă nevăzută din afara PNL a apăsat butonul jihadului, iar liberalii au trebuit să se supună. O fi aceeași mînă despre care se spune că în toamnă trebuia să revină în forță în partid după ani de hălăduit prin păduri, dar în ultima clipă padișahul a blocat totul?” este întrebarea lansată pe Facebook de deputatul PSD Radu Cristescu despre scandalul din PNL.

”Nostim e că după ce și-a făcut inclusiv proprii camarazi ”cretini”, Rareș ”Sputnik” Bogdan (apud Aurescu), implicit el însuși un ”cretin” al politicii, e vîrful de lance contra neînregimentului de la Externe, pus acolo de ”cretinii” liberali la ordinul padișahului. Nu cred că îi place misiunea, dar ordinul nu se discută. Omul care a făcut praf PNL Diaspora s-a trezit să facă ordine în politica externă, rîsul curcilor. Dar ordinul nu se discută, nu-i așa? Omul care l-a lins pe Iohannis de nu mai știai unde se termină președintele și unde începe el, îl înțeapă acum vîrtos în părțile moi, cuprins de revelații bruște. Era încins politic, dar l-a ajutat răcoarea pădurilor. În spatele lui se adună, tot la ordin, ”reformiștii” – erau să scriu ”fomiștii” – partidului, care au descoperit acum că s-au dus la vale în sondaje și riscă să rămînă fără zestrea de două cifre în alegeri. Nu grija pentru soarta PNL îi arde, ci pentru propriul viitor. Dacă Brătianu și-a vîndut moșia pentru țară, ăștia vînd oricînd țara pentru moșiile lor. Va fi cu sînge pe pereți în lunile următoare în PNL. Cola și popcorn, plus multă lămîie, zic…” mai profețește deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Nimic nou sub soarele mioritic. PNL, PSD… aceeaşi mizerie. O altă „luptă” între hiene.
    În Securistan, politica este: trădare de ţară, hoţie, genocid…
    Iar populaţia doarme somnul cel de moarte.

  2. Totul este o batalie pentru propriul interes si pentru propriile buzunare. Tara? De vanzare. Poporul? De prostit cu minciuni. Stati acasa. Lasati-i sa se voteze intre ei.

  3. fain, spumos si nu mai putin adevarat ..
    intrebarea care se pune acum: si-a lansat rares bogdan candidatura la prezidentiale? Lovind dur si strategic in cel mai antipatic om politic din Romania in ultimii 9 ani?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998