CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat PSD: ”Știți ce înseamnă liberal cinstit? Unul care recunoaște că minte și fură”

3 comentarii / 4046 vizualizări / 20 aprilie 2023

Apar primele reacții la stupefiantele declarații ale Alinei Gorghiu privind deturnarea rezultatului alegerilor din 2020 de către Iohannis, în beneficiul PNL.

”Știți ce înseamnă în România un liberal cinstit? Unul care recunoaște deschis că minte și fură.
Se dedică blondei Alinuța Gorghiu, cea care, cu gurița ei capabilă de multe, recunoaște nonșalantă că al ei partid a furat și deturnat voturile românilor, cu complicitatea stăpînului prea-lins de la Cotroceni:

”PNL are de 4 ani de zile premier, deşi scorul în alegeri nu îi dădea niciun drept să aibă acest prim-ministru. Scorul politic în alegeri nu îţi dădea dreptul să ai poziţia de prim-ministru. Cu toate acestea, de 4 ani avem prim-ministru liberal. Ăsta nu este meritul PNL, este efortul şi capacitatea preşedintelui de a susţine un premier care a venit din partea PNL”” a scris, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. SE PREGATESTE POZITIONAREA ALEGERILOR PE 2024…25 NOIEMBRIE SAU PE ACOLO SI 6 OCTOMBRIE…SAU PE ACOLO…BECALI STARNESTE PELERINAJE SPRE MANASTIREA PONTOCRATOR, ACOLO UNDE EPISCOPUL ALEXANDRIEI TRONEAZA IN BISERICA PICTAT, FLANCAT DE 2 TINEREI PLINI DE NURI…SI UNDE NU PRIMESTI O CANA DE APA DE POMANA DE LA VIETUITORII MANASTIRII, CARE NU MAI POT DE ATATA LUX SI OPULENTA. CU O MANA SE INCHINA BECALI SI CU ALTA FACE CARTI POLITICE….E BOLNAV DE BRUXELITA DE CAND A FOST EUROPARLAMENTAR…DUMNEZEU NU LASA NIMIC NEPEDEPSIT!!! CAPUL SF. TOMA…DUMINICA TOMII E PRIMA DIN LUNA OCTOMBRIE…SI PRIMA DUMINICA DUPA SF. PASTI…JOCURI PENTRU 2024…IAR SF. ECATERINA E 25 NOIEMBRIE…DAR SI ZIUA CAND S-A SFINTIT CATEDRALA NEAMULUI…DESI ANI DE ZILE AU SPUS CA O SFINTESC DE SF. ANDREI…PATRONUL SPIRITUAL AL ROMANIEI…PE CAND SF. ECATERINA E PATROANA BISERICII UNDE SE FORMEAZA TEOLOGII…DE LA ACADEMIA TEOLOGICA DIN BUCURESTI. DE AIA B.O.R. PRIN VASILE BANESCU ARE ATATEA DERAPAJE DE LA CREDINTA….NISTE UNII DE ACOLO FAC CARTILE CA LA POKER. SA NE AMINTIM CA PATRIARHUL DANIEL A GIRAT PE KLAUS IOHANNIS LA PRIMELE ALEGERI SUSTINAND CA UNEORI ROMANIA A FOST NEVOITA SA FIE CONDUSA DE NEAM STRAIN! ROMANI, CINEVA VA FACE LA CREIERI IAR SI INCEPE …BECALI CREDINCIOSUL DE BRUXELLES!

    • Colonele, gașca lui Galaction este mai lungă … vreo 27. Corneliu de la Huși, Teodosie de la Tomis, Andrei de la Cluj, Casian de la Galați, Ciprian de la Buzău, Sofronie de la Oradea și Varsanufie de la Râmnic. Sus de tot tronează … PF-ul, cică profesor pentru unii. Să vedem acum cine pe cine supără!

  2. […] Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998