CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Deputat român: ”Căsătoria este o instituţie specific heterosexuală”

0 comentarii / 1958 vizualizări / 6 octombrie 2014

Deputatul Niculae Mircovici cere răspicat, într-o declarație politică, includerea în textul viitoarei Constituții a unor prevederi clare împotriva căstoriilor între persoane de același sex, acuzînd-ul, totodată, pe Victor Ponta că nu e suficient de categoric pe această temă.

”Dumneavoastră aţi afirmat că nu sunteţi de acord cu asemenea propunere, pentru că societatea nu este pregătită încă. Din păcate, noi înţelegem din discursul dumneavoastră că această stare de fapt este doar temporară şi că cineva se ocupă ca pe viitor lucrurile să se schimbe” afirmă deputatul din grupul minorităților, pe adresa premierului.

”Vă asigurăm că şi noi ne opunem discriminării, însă căsătoria este o instituţie specific heterosexuală prin natura sa. De aceea, limitarea ei la cuplurile heterosexuale nu poate constitui un act de discriminare. Ne permitem să vă solicităm, domnule Ponta, român, ortodox, familist să respectaţi acest adevăr simplu. Anume, că familia se întemeiază doar pe legătura specială între un bărbat şi o femeie uniţi prin căsătorie. Doar familia autentică serveşte optim interesele generaţiilor viitoare ale naţiunii şi ale statului pe care v-aţi angajat să le apăraţi.
Nu dorim să trăim într-o ţară în care bărbaţii şi femeile vor să fie înlocuiţi cu un om nou, de ce nu neutru, şi în care se practică pretinsa căsătorie, indiferent de sex” mai spune Mircovici. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998