CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Derapaj grav: soția nervoasă a lui Șora etichetează milioane de români drept debili mintal

17 comentarii / 7578 vizualizări / 16 septembrie 2022

O postare aproape neverosimilă prin conținutul insultător vine de la soția cărturarului Mihai Șora, în urma scandalului provocat de factura de curent a familiei publicată ieri de filosof, mare și nu prea. Deranjată de reacțiile critice firești ale românilor, Luiza Șora decretează că poporul român musai să fie mai bun decît debilii mintal care scriu pe Facebook, criticînd literatul.

”De când cu factura la ENEL, de 24 de ore tot blochez, pe pagina lui Mihai Șora, trolli, putiniști, antireziști (9), analfabeți funcțional. Este, totuși, incredibil să vezi la lucru atâta răutate și idioție agresivă (uneori chiar la oameni trecuți prin școli). Pe lângă – bineînțeles – eternele obsesii cu ”Paucher”, ”nevasta” care face și drege (inclusiv ,”scrie în locul filosofului”) sau celebrul ”iar la [sic!] scos la geam să-i ia pensia” și alte asemenea amabilități. Poporul de pe facebook (care, trag nădejde, nu se suprapune, totuși, peste poporul român)” scrie soția lui Șora, recunoscînd, astfel, că ea e cea care administrează pagina soțului.

În martie anul trecut, conform datelor oficiale, numărul românilor care aveau cont pe Facebook depășea 12,5 milioane, reprezentînd cca.două treimi din populație.

Conform dicționarelor, pe de altă parte, ”idioție” înseamnă ”debilitate mintală congenitală maximă, caracterizată prin incapacitatea însușirii vorbirii și a deprinderilor elementare, nivelul intelectual neatingând pe cel al unui copil normal, de doi ani”.

 

Cînd vorbește despre ”idioția” celor care îi critică soțul, ai putea crede că doamna Șora are în vedere doar unii utilizatori; separînd categoric, în final, ”poporul român” de ”poporul Facebook”, lucrurile devin, însă, limpezi: pentru doamna Șora, toți românii de pe Facebook se încadrează la ”idioție”. O jignire gravă și nemeritată, am spune.

De menționat că într-un comentariu la propria postare, Luiza Șora afirmă negru pe alb: ”Din punctul meu de vedere, a-l avea pe Mihai Șora aproape, la un click distanță, este un privilegiu nesperat, de care nu văd de ce s-ar bucura oameni care îl batjocoresc pe unde apucă”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

17 Comentarii

 1. Retardata?

  • Era gerontofila, dar acum e necrofila deja.

 2. Luiza Palalciuc e impostoare, idioata(ca sa o citam) dar, foarte probabil, si in serviciu comandat „cominternist” sau, ma rog, globalist. Dar nu e singura. Familia Plesu, Liicheanu, Tismenistki etc etc ii tin o jenanta companie. Oricum, intelectual e o nulitate perfecta. Dar apropo, pe Mihai Sora l-a mai vazut cineva ? Pe Pacepa l-au „lichidat” pina la urma. Desi el disparuse in realitate inca din 1988…

  • Sunt nişte monştrii zombi care vor să ne bântuie cu hidoşenia lor

  • se vede dupa limbaj ca nu cadavrul lui sora compune textele pe contul lui de fb. „kk/pipi mic”..

 3. Mamaie, fa Kurvistina sorosista..

  Prostii aia de romani ar plati curentul electric pentru tine si pentru besleaga aia imputita de barbatu-tu

  Dar stii care curent electric?
  Ala folosit la scaunele electrice pe care sa tronezi tu si besinosu ala paralizat….

 4. shora este „contele de saint germain”

  • Nu pot sa cred ! Contele se mai pisa în capul băuturilor de pisat!
   Cat despre duduie de abia aștept sa vad ce o sa facă după ce dispare pensia moșului!
   O ia la ștangă guristul de la vama
   ?
   Se duce cu băiatul lui Cărămiziu?
   Sau stau cu corpul moșului în casa câteva luni( pentru pensie) ca să vadă dacă o sa miroase a mir?
   Newsflash duduie! Mosul o sa putâ a rahat ! La cât rahat a infulecat de la comuniști și de la băutorii de pisat, decât a rahat o sa miroasă!

   • Shora e un cadavru zombi iar madam e necrofila.

    • I-a mâncat deja extremităţile inutile, precum p… şi creierul!

 5. cu astfel de articole ma bine dispui si nu ma mai gindesc la facturi si alte prosti SLAVA .

 6. Dacă s-au băgat în troaca Usr-iștilor, îi mănâncă globaliștii!

 7. Dar mai scrie Sora pe fb? Sau scrie putoarea asta in numele lui?

 8. Oare tov. Sora si tov. Palanciuc mai citesc seara din opera tovarasei Ana Pauker ? Se pare ca tov. Plesu citeste in fiecare seara din opera tov.Valentin Lipatti -Seku(o brosura) si tov. Liiceanu din opera tov. Henri Wald… Tov. Tismaneanu citeste din operele tov. Lenin…

 9. @Marchizul de Sade
  -tismaneanu explica pe „contributors
  cum e cu „binele celui mai mare”,
  „abnegatia comunista”
  -cu alte cuvine ca sa nu se prinda tot prostu;
  pare a avea o inclinatzie speciala pentru Adorno-suna intradevar a ghei,
  adorno,adorno,porno adorno.

 10. Pierdeti vremea cu o cretina.

 11. Nu am nicio pretetie de la ucrainianca Palanciuc, maritata „din dragoste” cu mumia paukerista. Nu am aflat totusi cine va plati factura de 6000 lei care reflecta consumul real de energie electrica pe 2 ani a filosofului fara opera si a politicianului fara fler politic Sora.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998