CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire naucitoare: adevarata miza a scandalului Black Cube

6 comentarii / 24622 vizualizări / 10 mai 2016

Prima informație concretă legată de miza reală a scandalului de spionaj Black Cube a apărut în această seară – la cîteva ore după declarațiile bombă ale Laurei Kovesi – dinspre partidul fostului președinte Traian Băsescu, în direct la România TV, la emisiunea lui Ciutacu.

Informația a fost furnizată de secretarul executiv al PMP, Gelu Vișan, care nu s-a arătat prea generos în amănunte, explicînd că, și așa, a spus periculos de mult.

Vișan a explicat, astfel, culisele falsului scandal ”spionarea lui Kovesi”, ca și miza reală a scandalului Black Cube: 20.000 de hectare de terenuri din România.

”Domnul Coldea, personal, a atacat Mossadul, ca să îl ducă în derizoriu, pentru că informații ale Mossad legate de mii de hectare de terenuri din România ajungeau la domnia sa. Doamna Kovesi i-a sărit în apărare lui Florian Coldea, s-a și victimizat puțin… Mii de hectare și atît, mai mult nu pot să vă spun (ulterior, în aceeași emisiune, Vișan a revenit cu cifra exactă, 20.000 de ha n.n.). Dînsul va trebui să dea la un moment dat socoteală, în fața românilor și a întregii lumi, pentru că informațiile pe care le deține Mossadul și care trebuiau verificate (prin operațiunea Black Cube n.n.) au fost motivul pentru care am asistat cu toții la un atac fără precedent al instituțiilor și al presei din România împotriva Mossad”.

”Trebuie ca cineva, la un moment dată, să vorbească de această măgărie pe care o face Coldea de ani de zile în România” a mai spus, la fel de criptic, fostul deputat.

Contactat de Inpolitics după emisiune, Gelu Vișan a refuzat să dezvăluie ce s-a întîmplat, concret, cu cele 20.000 de hecatare invocate: ”Deocamdată, atît am avut de spus, că miza scandalului Black Cube stă în acele 20.000 de hectare. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, pentru că scandalul este de proporții internaționale”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. cam haotic si anti-coldea mesajul tovarasului elenei udrea…. in fine

 2. „… de ani de zile”, adica de pe vremea dlui Basescu?! :)

 3. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 4. România are nevoie de domnul Coldea, de SRI!!

 5. Ce treaba are Mossadul cu hectarele di Ro?
  Var. 1: vor sa le cumpere arabi deci israelul e direct interesat sa impiedice acest lucru.
  Var. 2: vrea sa puna mana pe ele chiar israelul. (Ca astia nu cumpara).
  In ambele variante, apare „coincidenta” ca se modifica legea vanzarii terenurilor. Cica la presiunea producatorilor locali… ;P

 6. Amuzant articolul, amuzante comentariile. daca ar fi aedevarat de ce mai sta Coldea in functie? Era foarte simplu pentru americani sa ii faca o vizita lui iohannis, se strangea CSAT de urgenta si il inlocuia. Are Coldea suficiente surse finaciare, ca sa nu trebuiasca sa bage mana in banii americanilor. este o prostie si Visan are o zecime de informatie si in cazul asta zecimea devine dezinformare. Eu cred ca generalul trebuie ”rotit” de la conducerea SRI nu pentru ca si-ar fi bagat mana in banii americanilor, ci pentru ca daca un om sta prea mult pe un astfel de post pierde relatia cu realitatea civila si se crede Dumnezeu. Altfel, numai de bine despre general, care sub Basescu a avut o cariera fulminanta si nu cred ca atat americanii, cat si Iohannis isi vor permite sa-l elimine. – americanii il vor in fruntea SRI pentru obedienta, iar Iohannis ii este recunoscator ca l-a facut presedinte. Asa ca totul este apa de ploaie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998