CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9743 RON UP | 1 USD = 4.7112 RON UP | 1 GBP = 5.7209 RON UP

Dreptate în stil mioritic: 50.000 de euro pentru o viață de tînăr distrusă

9 comentarii / 4757 vizualizări / 30 decembrie 2022

În urmă cu 15 ani era unul dintre cei mai promițători tineri politicieni. Unul care avea curajul să o concureze pe fiica marelui tătic, Elena Băsescu, la postul de secretar general al tineretului PDL. După ce a îndrăznit să dea în vileag mobilizarea partidului la ordin de sus pentru alegerea Ebei cea tarentată în post, e dat afară din partid fără drept de apel și devine un critic acerb la regimului Băsescu.

Cîțiva ani mai tîrziu, e arestat într-un dosar de corupție al unui deputat PDL și acuzat de mai multe fapte penale.
După șapte luni de arest preventiv în care s-a confruntat cu amenințări, presiuni psihice, privare de hrană șamd, 16 luni de interdicție de a părăsi țara, 9 ani de procese interminabile, Bogdan Alexandru Boza e achitat pe linie în cazul tuturor acuzațiilor.

Timp de un deceniu, fosta speranță a politicii, fiu de dascăli onorabili, absolvent de Drept și de studii diplomatice, a fost un proscris, o țintă a presei, o rușine a cunoscuților. După eliberarea din arestul preventiv, a fost șomer timp îndelungat, pentru că nimeni nu dorea să angajeze ”un pușcăriaș”, mai ales în domeniul juridic. Cu logodnica studentă la medicină, a trebuit să apeleze adesea la ajutorul financiarilor al părinților.
După achitare, a cerut firești despăgubiri de la statul român, 500.000 de euro pentru șederea în arest preventiv plus tracasările suferite, care i-au afectat sever inclusiv sănătatea.
După alți ani de procese, acum două zile și-a aflat ”dreptatea”: 50.000 de euro despăgubiri, 10% din suma cerută pentru daune morale. Plus încă 48.000 lei daune materiale.
Bogdan Boza s-a scos: cu banii primiți de la statul român pentru o viață distrusă își poate lua o mașină electrică, doar sunt la modă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Jegosii de procurori nu platesc nimic ? Sau tot numai prostovanii de noi ? Vaca europeana, eita Nefertiti alias Kovesi plateste ceva

  • Procurorii la pușcărie!

  • Și cine s-a ocupat de el, prostovane, dacă nu tocmai Securitatea?

   Dar să-i respectăm și lui meritele incontestabile. Să fii slugoi pupinbăsist în partidul de labe băsiste, dar contracadindat al proastei lui Bachus, e absolut inegalabil și meritat pe deplin.

   • Scarnavie bolnava, n-ai crapat? Crapa-ti-ar tot neamul de cacat infect!
    Huuuuuuooo, jigodia dracului ! Scursura leprozeriilor ce esti ! Amin !

    • Jeg uman esti tu.

     • Esti un bou cretin, un ratat fara treaba pe lume, plecat cu sorcova la cap. Un dobitoc rumegator.
      Suge-i pula lui Zelenski, ca ma-ta le-a supt-o deja la toti jewkrainenii si e randul tau.

 2. BOGDAN …IUBITUL DROGAT DE ATUNCI AL EBEI…BOGDAN CARUIA I S-A FURAT VIATA..SI LIBERTATEA..PENTRU CA BOGDAN SYDA SA CAPETE UN ROST TEMPORAR…SE NUMESTE TRANSFER…STIUTORII CUNOSC ASTA…DAR ACUM EBA ARATA CA O RUINA…CACI PENTRU MARIREA EI AU FOST DISTRUSI OAMENI SI DESTINE…MONICA RIDZI A GRESIT INITIIND-O IN TREBURILE SI AVANTAJELE EUROPARLAMENTATISMULUI..SI EBA A VRUT…TOTI CARE AU AJUTAT-O PE EBA, AU FOST NENOROCITI…PENTRU CA PROASTA TREBUIA SA FIE VEDETA…CAND O CRAPA TAC-SU SI NEAMUL LI SE VA SPULBERA…SEMANATORI DE RELE SI ALESII LUI SATAN. DEGEABA TRECEA PRAGUL BISERICII MARIA BASESCU, PE MASA EI ERAU FRUCTELE HOTIEI…

 3. Cine se amestecă în troacă va fi mâncat de porci.

 4. Foarte trist! Mi-l aduc aminte de cand avea curaj in PD(L),
  dar nu am mai stiu si de necazurile pe care le-a indurat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998