CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Efectul Ciucă? De Ziua Națională, Iohannis a trimis sereiștii la periferie

6 comentarii / 4133 vizualizări / 1 decembrie 2022

Dacă acum 4 ani, de Ziua Națională, remarcam malițios rolul important al SRI în Marea Unire, recunoscut omagial prin faptul că președinte se ”betonase”, efectiv, în tribuna oficială a paradei cu generalii serviciului, acum lucrurile s-au schimbat nițel.

2018

Cu generalul de armată Nicolae Ciucă la butoanele guvernului, președintele și premierul au fost încadrați masiv azi cu generali ai MApN, în timp ce echipa sereiștilor, cu Eduard Hellvig, prim-adjunctul Răzvan Ionescu (la cură accelerată de îngrășare), și adjuncții Bizadea, Ciocîrlan și Răducu, au fost trimiși undeva, în lateral-spate, departe de locul de onoare de acum cîțiva ani. Cam tot pe acolo îl regăsim și pe șeful SIE, Gabriel Vlase, la fel de zgribulit ca Hellvig.

2022

(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Johannis, Gorghiu, Bode etc… duhneste a puscarie, impostura si tradare.

  2. wrong move Klaus! wrong move! dosarele tale nu sunt la dia, ci la altii cu alte initiale si nu ma refer la fsb sau cia sau ce mama dracului bântuie prin Romanica noastră!

  3. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  4. & Ălora de la site-ul Național nu le convine să publice despre evaluarea activității BNR și e efectelor deciziilor financiar-monetare la sistemul resurselor de sănătate publică, ?

  5. & Nu prea mai reușesc gagicile să găsească cu bani de politicieni și instituții de forțoși și militari care cer bani să se apere, ?
    Și la vaccinări s-au considerat importanți, ?

  6. & Dacă cercetările doctorale finanțate din bani publici sunt bunuri publice care nu fac parte din categoria drepturilor de proprietate intelectuală, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998