CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Exploziv: PSD il baga pe Coldea in ecuatia crizei politice

0 comentarii / 2900 vizualizări / 6 septembrie 2021

Informațiile care se tot vehiculează în spațiul public de la nașterea USR, conform cărora în spatele construcției s-ar fi aflat prim-adjunctul directorului SRI, generalul Florian Coldea, primesc o confirmare neașteptată, fie și indirectă, de la președintele celui mai mare partid din România, deputatul Marcel Ciolacu, în direct la TV.

Prezent, aseară, în studioul emisiunii ”Subiectiv” a Antenei 3, realizată de Răzvan Dumitrescu, și întrebat dacă a primit telefoane prin care să se preseze asupra sa ca să voteze moțiunea USRPLUS-AUR, Marcea Ciolacu a dat un răspuns exploziv:

”Eu personal nu, nu și-a permis nimeni. Este vreo moțiune la vot? Eu nu îl cunosc pe Coldea, nu am avut plăcerea asta”.

Întrucît e în derulare o veritabilă criză politică și tema dezbaterii era extrem de serios, e exclus ca liderul Opoziției să fi dat un răspuns din registrul bășcăliei. În plus, numele generalului nu fusese pomenit pînă atunci în discuție în vreun fel, deci Ciolacu l-a invocat din proprie inițiativă.

Ori, dacă un politician de greutatea președintelui PSD vorbește deschis despre implicarea politică a lui Florian Coldea, se ridică întrebarea: cînd se va clarifica, totuși, statutul fostul șef operativ al SRI în politica ultimilor ani?

Așa cum am remarcat într-o analiză, la un moment dat, demiterea și trecerea în rezervă trecerea bruscă și chiar ostilă a lui Coldea de către președintele Klaus Iohannis s-a produs la doar cîteva săptămîni după alegerile parlamentare din 2016, cînd USR a produs surpriza alegerilor și a luat cca.9% din fotoliile parlamentare rupte, conform opiniilor majorității analiștilor, strict din zestrea electorală a PNL. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998