CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Gest stupefiant și sinucigas politic: tineretul PNL da atacul la generatia ”50”

7 comentarii / 12318 vizualizări / 3 mai 2018

Organizația de tineret a PNL a declanșat o campanie de imagine cel puțin șocantă, pe rețelele sociale, prin intermediul căreia se transmit mesaje ofensatoare la adresa generației situate între 46-52 de ani, exact segmentul matur și dinamic al populației și în care se regăsește grosul votanților dreptei.

Problemele apar încă din numele generic al campaniei, ”Ghid de nesupunere civică”, sub care se reunesc mesaje precum:

”Învață, pentru a nu fi nevoit să citești ”Bună ziua, dragi colegi” de pe foaie în caz că ajungi prim ministru”

sau

”Trebuie să construim singuri drumuri spre mai bine prin implicare. Dacă nu, vom face în continuare o eternitate pînă la munte sau la mare!”.

Două dintre aceste mesaje, însă, conțin mesaje de-a dreptul ofensatoare, cum spuneam:

”Vrei să emigrezi? Cine mai rămîne să facă mișto de Dăncilă?
Generația decrețeilor nu e funny!”

”Generația Y și Z…se aude? A spus-o și Iohannis: haideți în politică să facem mai mult și mai bine. Decrețeii nu vor reuși!”

IMG-20180503-WA0000 IMG-20180503-WA0001

Contactată de Inpolitics, președinta organizației de tineret a PNL, Mara Mareș, cea care a supervizat realizarea campaniei, a fost destul de laconică în exprimare:

”O să vă spun următorul lucru, știu la ce vă referiți, postarea de pe pagina Tineretului Național Liberal. ..Nu a fost menită să jignească pe nimeni, cu atît mai puțin generația decrețeilor, ci a fost mai mult o asumare că generația tînără a gafat-o la ultimele alegeri, neprezentîndu-se la vot și noi am dorit să ne asumăm acest lucru și să contribuim la o mai bună prezență la vot la următoarele alegeri. Asta e comentariul meu, vă mulțumesc foarte mult” a conchis Mareș, refuzînd să mai ofere alte detalii.

Generația ”decrețeilor” este, reamintim, generația născută în perioada de după celebrul decret 770/1966, prin care Nicolae Ceaușescu a dorit să stimuleze demografia, și cam pînă prin 1972, ea devenind cea mai numeroasă generație din ultima jumătate de secol.

În prezent, reprezentanții acelei generații au între 46-52 ani, reprezentînd exact segmentul care îmbină cel mai bine maturitatea, experiența și dinamismul și se constituie în bună măsură în electoratul de bază al dreptei, ceea ce face atacul deșănțat al junilor liberali încă și mai straniu. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Cu asemenea atitudine o sa pierdeti voturi la greu. Eu sunt din generatia tanara, dar votul meu nu o sa-l mai aveti.

  2. „.Nu a fost menită să jignească pe nimeni, cu atît mai puțin generația decrețeilor”.
    Cineva e prost; cred ca eu. Dar nu prost, dobitoc de-a binelea. inclut, cretin, necultivat.

  3. Cine dracu ii baga pe ineptii astia in politica, oameni-buni?! Aia sa plateasca pentru mintile lor reduse si pentru tupeul prostesc greu de acceptat ca este posibil, mai ales la niste indivizi care ajung sa iasa in fata ca exponenti ai unui partid politic de talia liberalilor. S-a ales praful de PNL de cand i-a confiscat basismul… Vine sfarsitul lumii cu asemenea creaturi. Fereasca-ne Dumnezeu sa ajunga astia sa conduca tara peste cativa ani! Iar ei, bietii, sunt atat de mandri de ei insisi…

    • DeMolay

  4. Cum spune proverbul:gura bate curul!

  5. „Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Proverb popular romanesc.

  6. Sunt atat de dobitoci incat bat singuri cuiele la cosciug(coparseu). Pacat de doctrina liberala, cu asa reprezentanti se transforma in latrina liberala

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998