CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Halucinant: misteriosul grup al lui Arafat, deconspirat de guvern pe sest

8 comentarii / 4465 vizualizări / 15 aprilie 2021

De la izbucnirea pandemiei, anul trecut, două mistere au stîrnit ample discuții în spațiul public, inclusiv la nivel politic: cine sunt cei din grupurile de suport științific care propun toate măsurile anti-Covid, respectiv cei din grupul de comunicare strategică, cei care le ”ambalează” pentru public.
Răspunsul la ambele întrebări a venit recent, dar într-un mod de-a dreptul halucinant.

Ieri, s-a aflat, în fine, ”pe surse”, componența completă a grupului de comunicare, condus de Andi Manciu. Cum am scris deja, cel mai probabil lista a fost livrată presei de către USRPLUS, care a primit-o oficial, în martie, de la MAI, în urma unei interpelări parlamentare și a ținut-o în mînecă pînă ieri.

Bomba vine tot de la răspunsul MAI, însă: aflăm de la ministrul Lucian Bode că într-o anexă a Hotărîrii nr.2 din 8 ianuarie 2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență, este furnizată și lista completă a membrilor Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, adică legendarul, de acum, grup al lui Raed Arafat, cel care propune toate restricțiile de un an încoace.

Bode indică în document și o adresă de mail a guvernului unde poate fi găsită respectiva componență.

Astfel, guvernanții au împușcat doi iepuri dintr-un foc: au ”comunicat” public, după un an de mister, componența grupului, proaspăt modificată, asigurîndu-se, totodată, că nu află mai nimeni de ea.
Dovadă e faptul că informația a fost preluată în treacăt, la vremea respectivă, doar de siteuri de nișă ultraspecializate, precum viațamedicală.ro ori dcmedical.ro.

Iată cine sunt cei care decid restricțiile românilor în pandemie, cu mențiunea că Andreea Moldovan a devenit, din ianuarie, nr.2 în grup, ca secretar de stat, ceea ce înseamnă că acum va trebui să iasă din grup :

(Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Cit il mai suportati pe impostorul asta sorosist? Si securist. Si spion. Si alte nenorociri… Un mare nenoricit. Si deloc doctor.

 2. Azi au murit de COVID 195 persoane.

  În zilele următoare, grupul de comunicare al mafiei securiste va raporta 199,7 dedese, ca să nu bată la ochi.

 3. Ce procent de epidemiologi se regăsește în grupul tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, plin ochi de milițieni și securiști?

  Există măcar unul care să fi practicat specializarea în ultimii 10 ani? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  P.S. Hahahaha, ce proastă e SECURITATEA!!!! :))))))))))))))))))))))))))

 4. Pastrati listele! Candva, cineva va trebui sa raspunda pentru mizeria traita in ultimii ani si politrucii medicali (sigur complici la imbecilizarea si terorizarea populatiei) sunt numai buni de tzapi ispasitori…politicienii se „scott” cu adeverinte de analfabetism functional si retard pshihic…Momaiile in uniforme (militare si medicale) n-ar trebui sa mai vada lumina, sa fie carantinati pe viata cu masti de gaze pe mufe, fie si numai pentru incalcarea juramantului de credinta…
  P.S. Nu potti sa nu intelegi ca toate listele astea sunt „oastea” de stransura, obedienta pana la voma a sponsorului politic Wernerpolisano…si razboiul mizer la care asistam e intre doua factiuni ale acelorasi interese tradatoare…romanii sunt doar aia de le culeg sparanghelul, le asigura serviciile cu spor de rusine si le alimenteaza conturile bugetare la care si-au conectat gurile flamande…Poate-i meritam…

 5. lista contine numai ****** si ******oase!

 6. […] Sursa: inPolitics. […]

 7. […] UPDATE – Confirmare că USRPLUS deține listele membrilor celor două grupuri, de comunicare și de suport: într-un răspuns întîrziat la o interpelare a deputatului USRPLUS Cătălin Teniță, ministerul Internelor îi furnizează acestuia componența listei. O listă pe care USRPLUS o ține secretă de mai bine de o lună, așteptînd, probabil, momentul oportun lansării ei la apă. De asemenea, ministrul indică și locul unde e postată componența listei grupului de suport științific. […]

 8. […] fine, „pe surse”, componența completă a grupului de comunicare, condus de Andi Manciu. Cum am scris deja, cel mai probabil lista a fost livrată presei de către USRPLUS, care a primit-o oficial, în […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998