CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca o bomba: sora lui Dacian Ciolos e agent secret

9 comentarii / 6824 vizualizări / 20 ianuarie 2019

Încă nu s-a stins recentul scandal al partidului lui Dacian Cioloș înființat și condus de odraslele unui torționar al Securității, cum nici chestiunea rudeniei cu fostul șef al ”Doi și un sfert”, Virgil Ardelean, nu e lămurită, că izbucnește altul: fostul premier, fiul al unui milițian comunist, are o soră agent secret.

Informația a confirmată chiar de Dacian Cioloș, într-un interviu acordat ieri siteului pressone.ro, el fiind întrebat de ziarista Bianca Felseghi:

”O să vă mai rog să clarificați niște zvonuri, dacă tot suntem la acest capitol. Ele apar recurent în anumite publicații și sunt legate de familia dumneavoastră. Tatăl dumneavoastră a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora dumneavoastră lucrează pentru Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din MAI, în județul Sălaj?”

Și răspunsul lui Cioloș:

”Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Și nu văd de unde ideea de zvonuri. La fel, dacă cineva vrea mă analizeze pe mine, îl rog să îmi analizeze activitatea, și nu altceva. Să mă judece pentru ceea ce fac eu, pentru ceea ce spun eu și pentru ceea ce reprezint. Altfel, societatea românească nu va ieşi din tendința de a arunca suspiciune pe orice proiect care se întremează. E foarte curios! Tatăl meu e decedat de 20 de ani. Eu ocup responsabilități publice de mulți ani. N-a deranjat pe nimeni, nici o clipă, și n-a fost nici o problemă când am obținut rezultate bune la Ministerul Agriculturii sau când am fost nominalizat comisar european și am obținut anumite lucruri pentru România. Atunci n-a deranjat pe nimeni! Acuma se încearcă să se arunce cu noroi, ca să se inducă tot felul de suspiciuni pentru lucruri firești, pentru lucruri normale într-o societate de oameni normali”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. „El turnator si ea filatoare”. Pe astia s-a sprijinit bolsevismul. La fel se intampla si in prezent, cu neo-marxismul.

 2. Dacian Ciolos, un modest absolvent din Simleul Silvaniei si absolvent al Horticulturii la Cluj, il va bate mar pe Klaus in primul tur la prezidentiale. Faptul ca sora sa e o securista e in avantajul sau. E patrioata, deci. Si va fi sustinut de citeva zeci de mii de securisti si de militieni, impotriva sasului luteran Iohannis. Il va pate si pe Tel Drumul Dragnea ?

  • Securiștii sunt cei mai mari patrioți ai României, dovadă cei 22 de ani sub un cizmar prost, 10 ani, sub un securist bețiv, 5 ani, sub un escroc retardat.
   Dacian Soros se miră degeaba, lumea nu și-a pus întrebări în privința jegului familiei lui și a lui însuși din simplul motiv că a fost numit în funcții. Pur și simplu, a fost luat bubosul vulpei de pe stradă și a fost pus pe funcții.

  • Zise,Nea Gheorghe De La Tara si mai lua o gura de paie!!

 3. Până mai ieri, diavolul se ascundea în foștii securiști și tot ce era rău în țara asta era pus în seama lor. Au murit cei bătrâni și acum îs de vină copiii lor! Vai, vai, ce neobolșevism ține țara pe loc. Ce ar vrea unii? Să-i împuște pe toți? Să-i trimită la salubritate? Să-i țină în pușcărie? Suntem normali la cap,sau am înnebunit cu toții?

  • SRI-ul a luat-o pe drumul Securității staliniste din anii ’50, direct.
   Unii au înnebunit, tu însă ești doar prost.

 4. Rezultate bune la Ministerul Agriculturii si anumite lucruri pentru România, ne zice Dl. Cioloș.
  Ceva concret poate menționa?
  Ca in afara de prejudiciul fantasmagoric in cazul lui Felix eu nu rețin nici o fapta de vitejie a ilustrului candidat.

 5. Ce rezultate a avut personajul la Ministerul Agriculturii?!Zero barat!A fost promovat de Tariceanu (mare greseala!) pe filiera clujeana a serviciilor , si a fost sustinut deschis si de Franta pentru functia de comisar european!

 6. CE AI FACUT BUN PENTRU ROMANIA?!?!? I-AI PROSTIT PE ROMANI SA-TI DEA BANI OENTRU CUMINTENIA PAMANTULUI!?!!??? AI DENIGRAT ROMANIA IN AFARA TARI . COLABOREZI CU SOROS PENTRU DISTRUGEREA RESURSELOR TARI. ETC.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998