CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9686 RON DOWN | 1 USD = 4.5785 RON DOWN | 1 GBP = 5.8072 RON DOWN

Iohannis a mințit despre zecile de mii de efecte adverse ale vaccinurilor. Cînd demisionează?

15 comentarii / 6296 vizualizări / 10 ianuarie 2023

Vin știrile nucleare în avalanșă: pe toată perioada pandemiei, autoritățile au știut și au ascuns controlat informațiile despre efectele adverse ale vacccinurilor. În aprilie 2021, CNAS știa de posibile probleme grave provocate de vaccinul Astra Zeneca; șeful campaniei de vaccinare, col.Gheorghiță, a luat măsuri, prin greutatea funcției, pentru acoperirea unui caz concret de efect secundar. Un raport întocmit de CNCAV pentru perioada 2020-2022 și pus pe șest online recunoaște multitudinea de efecte secundare. Marea întrebare: cînd în octombrie 2021 președintele Klaus Iohannis dădea asigurări publice românilor că efectele secundare ale vaccinurilor sunt imaginare, produsul minților ignorante, era și el dezinformat de CNCAV & comp, ori, mai plauzibil, știa perfect ți a mințit poporul cu bună știință, ca atare trebuind să demisioneze urgent?

Un document oficial al CNAS e scos azi la lumină de ziarista Anca Alexandrescu; din el reiese că specialiștii știau de posibilele efecte adverse ale vaccinurilor Astra Zeneca cel puțin din primăvara lui 2021.

Cetățenii României nu aveau să afle despre asta, în pandemie.

Nici nu se încinseseră spiritele bine, că vine una mai grea: Bogdan Oprea, fostul purtător de cuvânt al ministerului Sănătății, calitate avută și în timpul pandemiei, o perioadă, dezvăluie pe Facebook că autoritățile responsabile cu gestionarea pandemiei, mai precis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a publicat cu maximă discreție un raport de activitate pentru anii 2020 – 2022, găsit absolut întîmplător pe net de către Oprea.
Raport care recunoaște oficial tot ce s-a comentat neoficial în pandemie și a fost dezmințit energic de către autoritățile statului: vaccinurile au provocat zeci și zeci de mii de efecte secundare adverse.

”Este înfiorător ce conține, ar fi de râs, dacă nu ar fi extrem, dar extrem de tragic” scrie Oprea.

”Absolut îngrijorător, raportul publicat pe ascuns ne arată, în premieră, partea pe care autoritățile s-au chinuit atât de mult s-o ascundă și s-o mușamalizeze: raportările de efecte adverse (credeți-mă, știu ce vorbesc când fac referire la mușamalizare, și din perioada scurtului meu mandat de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, ianuarie – martie 2021, și din ulterioare experiențe medicale personale legate de vaccinare).

Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile (RAPI) (pag. 29)! 41.486 de oameni!!!

Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni (căutați declarațiile lor, este plin internetul de ele).
Ce aflăm astăzi din raport? Că au fost 15 cazuri de boli inflamatorii ale inimii (miocardite, pericardite etc.), 18 cazuri de tulburări hematologice, 20 de cazuri de afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv 16 cazuri de paralizie facială, 424 de cazuri de reacții alergice şi 12 cazuri cu şoc anafilactic.
Câți dintre acești oameni, repet, nu cifre, au murit? Câți au rămas bolnavi și cu sechele pentru tot restul vieții? Câți au beneficiat de analize medicale și tratament asigurat de stat pentru că au crezut mesajele autorităților care vorbeau doar despre beneficii și care mușamalizau cazurile de efecte adverse? De câți ați avut grijă și în ce fel, domnilor și doamnelor de la Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19?” mai punctează el.

Presa a luat azi foc, pe bună dreptate.
Deocamdată, însă, nu s-a pus cea mai importantă întrebare: a știut sau nu președintele Klaus Iohannis, beneficiarul rapoartelor tuturor serviciilor secrete, despre efectele adverse ale vaccinurilor?

Dacă nu, cine e vinovat de dezinformarea președintelui?

Dacă da, cînd își va prezenta demisia din funcție președintele mincinos al românilor?

Pentru că iată ce declara oficial Klaus Iohannis pe 19 octombrie 2021:

”Dragi români,
Vaccinarea este singura soluție care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare.

Este în același timp și argumentul suprem împotriva tuturor celor care, contestând cu premeditare sau din ignoranță vaccinurile, sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor pe care, chipurile, încearcă să îi salveze de efecte secundare adverse imaginare.(s.n.)

Vaccinurile anti COVID sunt sigure și eficiente, la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală sunt reale și dramatice. Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața”.

La fel ca de acum celebrul ordin ministerial privind instruirea armatei ucrainene pe teritoriul românesc, raportul CNCAV care admite efectele secundare severe și pe scară largă ale vaccinurilor anti-Covid a fost strecurat în spațiul public suficient de discret pentru a nu se afla decît dintr-o întîmplare de el.

Cînd începe valul de demisii ale responsabililor din pandemie, începînd cu președintele țării? Cînd se pun în mișcare procurorii patriei? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Iohannis – presedintele criminal, nu presedintele-mincinos!

 2. „Nu exista efecte adverse ale vaccinurilor”.
  ”Beneficiile sunt mai mari decat riscurile.”
  L-am citat pe Gheorghiță.

 3. Sa pateasca precum Musolini !

 4. Unde este Cacamicu? A suferit un efect advers grav?

 5. De-a lungul anului 2021 si 2022 am raportat (atunci cand mi-a fost permis de gazda) analiza efectelor adverse

  22 nov 2022: 6199 efecte adverse grave la 6,116 milioane vaccinati. Deci 1 caz la 987 de vaccinati. Ce este și mai înspăimântător este că se știe că rata de raportare este mult inferioară cazurilor reale. Chiar și dacă un caz din trei rămâne neraportat, ajugem la cel puțin 1/500 de vaccinați care suferă în urma actului medical. Teribil.
  Luând raportările din Elvetia de efecte adverse grave și împărțind la numărul de vaccinați cu cel puțin o doză putem observa un fenomen de creștere a frecvenței apariției acestor efecte, cel mai probabil datorat și boosterelor.

  Iata ce va prezentam in dec 2021, si chiar pe 18 feb 2022, numarul de efecte adverse grave (populatia vaccinata doar cu vaccinuri mRNA, 2/3 Moderna, 1/3 Pfizer).

  6006 din 6,120 mil => 1 din 1000 vaccinati sufera un efect advers grav pana in aug 2022

  4685 din 6,103 mil => 1 din 1300 vaccinati feb 2022

  3630 din 5,853 mil => 1 din 1600 vaccinati 23 nov 2021

  3396 din 5,750 mil => 1 din 1700 vaccinati

  2978 din 5,646 mil => 1 din 1900 vaccinati

  2601 din 5,430 mil => 1 din 2100 vaccinati

  2161 din 5,020 mil => 1 din 2300 vaccinati

  1838 din 4,765 mil => 1 din 2600 vaccinati 10 aug 2021

  Sursa datelor: Agentia Nationala Elvetiana swissmedic.ch

 6. Ah, mi-ai luat subiectul! :)
  PS: Avertizarile respective sunt postate pe site-ul ANM in reprize din 2021. Mai interesanta e intrebarea de ce acum?

 7. Nu vor demisiona niciodata, pentru ca asta este misiunea lor data de stapani- sa minta, sa insele, sa tina sclavii sub papuc. Asa ca cine sa-i determine sa demisioneze?

 8. toatte jigodiile astea numite la conducerea tarii de satanistii de afara trebuie sa plateasca cumva …. intr o zi!

  • Tot pe la boscheti umblii? Mai ia-ti un tratament!

 9. Pe niciunii nu îi doare nici în c*r!!Au la spate sataniștii „noii ordini mondiale „,și nimeni nu se revolta contra lor!!!Să fim realiști, ce naiba!!!

  • Toti boii emiteti cretinisme doar ca sa va aflati in treaba, caci sunteti doar rebuturi inutile celorlalti.
   Va tine degeaba societatea in spate, voi o calariti si tot mancati cacat impotriva ei.
   „Realistu” pulii ce esti. Numai vorbe goale de cretini.

   • Te-ai racorit? Acum intoarce-te la supt!

    • Muistule !

 10. -azi noi cenzuram stirile zilei de azi:
  un unchi s-a curatzat de trombocitopenie,
  4+,
  matusha nu trebuie sa stie.
  (era unchi „prin aliantza”….)

 11. […] Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998